Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

werona1920

jak zachowuje się facet, któremu podoba się kobieta,ale nie moze jej tego okazać

Polecane posty

Gość werona120
Hej, gdzie podziała się ta, która wróży z kart?

Gość hola hola hop
no to ja sie dopisze z zapytaniem, u mnie nie lekarz a najlepszy kumpel meza, tak sie zastanawiam czy moze on cos tam wiecej czuje. znaki ktore moga acz nie musza o tym swiadczyc: -czesty kontakt fizyczny tzn np ostatnio jak wczodzilam po schodach to mnie podszczypawal za boczki, kiedys jak schodzilam po tych cholernych schodach to tak niby masowal mi ramiona ?! -jest przeuprzejmy (moze taki po prostu jest), uzywa zwrotow typu mala, slodka, etc. ciekawi mnie to moze taki jest, jak myslicie?! a tak wogole to ide z nim na party w sobote wiec sie okaze ...hihiih

Gość werona120
to sąjednoznaczne sygnały, ze mu sie podobasz

Gość hola hola hop
ach no co ty, hahahaha, ale numer....ciekawe, moze jest po prostu bardzo mily, znamy sie ok 3 lat, czasem nawet sami wychodzilismy na kawe, drinka, no problem, ale umieram z ciekawosci co tam w jego glowce iskrzy :) jesczcze moge dodac, zawsze na przywistanie i pozegnanie sa 2 calusy i przytulenie i mam wrazenie ze tak patrzy...ale moze sie myle....

Gość werona120
myślę, że raczej się nie mylisz

Gość hola hola hop
przystojny jest jak cholera ale mam meza i 2 dzieci i jest mi z nimi dobrze. a on biedny wogole, hahahaha ach zrzera mnie ciekawosc!

Gość werona120
jeżeli masz męża i dzieciaki, to daj sobie spokój, nie niszcz tego, co udało Ci się osiągnąć, bo później ciężko będzie odbudować

Gość werona120
co innego ja, bo jestem samotna

Gość hola hola hop
oczywiscie to nie wchodzi w rachube, szkoda ze taki przystojny i na tym party duzo alkoholu i moze cos odbic, ale mam nadzieje ze nie...:)