Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feteszysta kobiecych nózek

Króciutkie spódniczki

Polecane posty

Drogie panie i dziewczęta chce wszem i wobec ogłosić że zaczął się sezon na krótkie spódniczki i spodeneczki i oczekuje od was że je wreszcie założycie nie wstydzcie się wszystkie chodzicie w tych mundurach spodniach i tych aseksualnych leginsach zrozumcie że to nic pięknego już lepsza jest krótka spódniczka i rajstopki Ale kobiety powyżej rozmiaru 40 nie zakładajcie spódnic żeby się nie ośmieszyć.. Dziewuszki rozmiar 38 / 36 / 34 ubierajcie spódniczki nóżki mają być ogolone opalone i nie szkodzi żaden cellulit czy troszkę krzywe ale trzymajcie się rozmiarów najwięcej to 38 a te powyżej niestety muszę was skazać na spodnie Ja wogóle nie czuje lata jak widzę kobiety w poubierane w spodnie a legginsy + spódnica koszmar nie ma nic gorszego dla męskiego oka j uż lepsze te spodnie.. A paniom z romiarem 40 w góre muszę podziękować

Gość Pieprzona Feministka
W takim razie faceci Rozmiary l,xl,xxl, wzrost 190

W takim razie faceci Rozmiary l,xl,xxl, wzrost 180 wzwyż, kłaki na całym ciele i kwadratowa szczęka mają prawo wychodzić na miasto, reszta niestety zostaje wam kafeteria.:)

zależy co sę komu podoba ale kobiety w rozmiarze 40 w góre nie wyglądają apetycznie w spódnicach nie zgodzisz się ze mna

ja mam rozmiar 34, zgrabne nóżki i często chodze w mini. Fetyszysto-z tym, że nóżki mają być ogolone zgadzam sie na 100% ale opalone??? ;-( uwielbiam swoją śnieżnobiałą karnację i robię wzystko aby się nie opalić

Nie musisz rozkazywać te mogą zakładać spódniczki, a te nie:o pozwól, niech każda kobieta czuje się dobrze w tym, co jej się podoba. A rozmiar 40 nie jest jakiś słoniowy przeciez:o Można być szczupłym i nosić 40!

to super świetnie ale dlaczego nie widzę żadnych kobiet w spódniczkach wy poprostu się wstydzicie moja dobra przyjaciółka nie ubiera spodniczek bo nie chce wyjsc na łatwą to bzdura jakich mało ale udalo mi się ja przekonać i teraz sobie w nich chodzi porpostu laseczki jestescie zawistne zazdrosne i same sobie robicie na złość i doszlo do tego ze krótkie spodniczki wygineły a dziewuszki w spodniczkach uwazacie za siakie i owakie ale na salony wlazły jakieś paskudne leginsy i zasłoniete nogi

A dlaczego faceci golą brody? One są takie seksi, a wy robicie wszystko, żeby cera była gładka.... gładka to ma być u kobiety, facet powinien być szorstki...

Ja bardzo często chodzę w mini, a w spodniach rzadko. ale to że kobiety wolą spodnie to prawda-bo czesto idac ulicą jestem jedyną kobietą w spóniczce bo reszta idzie w spodniach

Mi z brodą nie do twarzy femienistko więc nie chce wystawiać się na pośmiewisko

Może to dziwne nekromanto ale ja nie widziałem w tym roku żadnej krótkiej spódnicy tylko jakieś za kolano gdzie te dziewczyny wszystkie Gdybym teraz taką ujrzał to chyba bym na nią patrzył jak na okaz przyrody

ahh opalone nóżki są apetyczne jak to tak blada spacerujesz

chciałbym cię zobaczyć może Ci z tym do twarzy Karkówka oczywiscie ale kobieta ma być kobieca spodnie są dla mnie a opalone nogi działają na moje zmysły

feministko nie bądź taka zadziorna i idź włóż spódniczke

Gość chyba sama nie jesteś
mam 38, nogi dlugie i swietne, uwielbiam je,a w mini nie chodze :P

Tak do twarzy mi z tym. typ urody (pomimo wieku) mam raczej dziewczęcy niż kobiecy niebieskie oczy, długie gęste falowane włosy koloru ciemny brąz-szatynka ale farbuję się na brunetkę i do tego piękna jasna karnacja

bruneta powinna być opalona pieknie niegrzeczny diabełek a blondyna ma miec jasna jak aniołek

Gość chyba sama nie jesteś
jasna karnacja nigdy nie jest piękna, chyba dla nekrofilii- stąd nick?

W lato ogólnie widzę mnóstwo dziewczyn w mini, autorze gdzie Ty mieszkasz:) Sama w upalne dni chodzę w spódniczkach, nieraz naprawdę krótkich, przynajmniej tyłek się nie poci:P hehe

typ urody krolewny snieżki a pseudonim nie od wyglądu tylko słucham ciężkiego rodzaju muzyki

Femienistko ty diabełku Ja mieszkam w małej mieścinie gdzie dziewczyny chyba zapomniał co to mini Chciałbym mieszkać tam gdzie Ty szczęśliwa piękna blondyneczka z Ciebie ale i tak wole diabelskie brunety

Gość Lady Baba
Jak zniszczę cellulit dam znać na mieście w krótkich galotkach :classic_cool:

mam dziewczęcy typ urody (nie kobiecy) i z opalenizną wyglądałabym głupio pomimo, że włosy mam czarne. A poza tym biel i czerń daje taki ładny kontrast

Gość Lady Baba
Opal się opal opalenizna dodaje urody wiem po sobie

Gość Lady Baba
Szczęśliwa ty też się opal