Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feteszysta kobiecych nózek

Króciutkie spódniczki

Polecane posty

Ty chyba mieszkasz w raju a królewno możesz wyglądać troszkę niezdrowo jeśli masz czarne włoski i jesteś bielutka

pisałam wczesniej, że na czarno się farbuję a mój naturalny to ciemny brąz-szatynka

Hmmm więc dlaczego kobiety nie noszą spódnic?

Po co się przejmuja cellutlitkami i krzywymi kończynami to nie wane jeśli są szczupłe gorzej jeśli jest tłuszcz i grubość tojest niesmaczne

90% kobiet twierdzi,że ma taaaki cellulit, że nie może go pokazać na światło dzienne:P a tak naprawdę to 80% z tych mocno przesadza ( wiem, bo właśnie takie mam niektóre koleżanki:P ) poza tym umówmy się - nie każda dziewczyna musi lubić krótkie spódniczki

tłuszcz i grubość-racja. ale krzywe nogi, nawet szczupłe w mini nie wygladają ładnie. gdybym ja miała krzywe to na pewno nie chodziłabym w mini tylko dołączyłabym do tych chodzacych w spodniach

pokażcie swoje nóżki :) ja tam krzywych nie widziałem i z cellulitem pokażcie mi takie

szczęśliwa- ale to kwestia przyzwyczajenia. ja, chodząc w mini czuje się tak naturalnie, że w ogóle o tym nie myślę i nie "zauważam". ale jak czasem zakładam spodnie to przeglądam się czesto w lustrze i w szybach wystawowych

nekromanta zgadzam się, ja też lubię spódniczki, nie tylko latem i też uważam,że są dużo wygodniejsze niż spodnie. Jednak niektóre dziewczyny po prostu nie lubią, kiedyś kobiety w ogóle nie chodziły w spodniach a teraz, no cóż:P

choć jestem młoda opalona i wysoka co rzecz jasna wpływa znacząco na długość nóg( zero cellulitu, proste jak od linijki aż się sama dziwię:P) to po prostu głupio mi założyć mini i tak iść na miasto hihi mam raczej takie w kolorze więc jak idę to się ludzie strasznie gapią... choć po chwili zastanowienia to nie jest takie złe:) skocze po jakąś krótką kiecke hihi

Gość tokio hotel wymiata
ale zjeb to pisał...

Spierdzielaj jak nie masz nic do powiedzenia pewnie gruba jesteś więc możesz wbić się w dzwony a piekne kobiety ubierajcie spodniczki

Gość kamea22
kiedyś w ogóle nie chodziłam w spódniczkach, dopiero swego czasu mój chłopak zaczął mnie namawiać to się ośmieliłam :P teraz sezon na spódniczki trwa dla mnie cały rok :P

Gość mam wyjebane
teraz same maszkarony po ulicach zapierdalaja