Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracus 123

Jakbyscie zareagowaly, gdyby

Polecane posty

Gość pracus 123

gdyby kolega z pracy powiedzial Wam ,ze macie slodki sexowny tyleczek ? Jakbyscie zareagowaly ? Mam taka kolezanke w pracy, ma fajna zgrabna wypieta pupcie, chetnie bym jej o tym powiedzial, tylko boje sie ze oskarzy mnie o seksualne molestowanie :-) albo .... moze da mi ja wypiescic ? Kobitki tylko szczerze !

Gość zapiera dech w piersiach
powiedzialabym ze szkoda ze nie dla ciebie :)

Gość pracus 123
no, ale by ciebie to pewnie troche posmeralo i podbudowalo Twoja wartosc jako obiekt westchnen ?

Gość Nie, wcale nie.
Miło by mi było. Oskarżanie nie przyszłoby mi do głowy. Choć to jeszcze zależy od tego jakbyś się zachowywał, czy byś mi się podobał itd.

Gość ANULECZKAAAAAAAA!!!!!
jak bym miała taka dupcie zapytałabym czy chcesz zobaczyc:):):)

Gość To zależy. Jeżeli jesteś
jeżeli jesteś przystojny, to na takie słowa zareagowałabym żartem jeżeli jesteś przystojny i wpadłeś mi w oko, to na takie słowa zareagowałabym żartem, z lekką nutką słownego flirtu jeżeli jesteś brzydki - powiedziałabym: nie dla psa kiełbasa jeżeli jesteś brzydki i obleśny- oskarżenie o molestowanie w sądzie jeżeli jesteś brzydki, stary i oblesny- oskarżenie + liść w mordę :D

Gość pracus 123
super, co za czasy.... jak koles podrywa laske i on sie jej podoba to jest OK, a jak nie to od razu do sadu, molestowanie itd. Kiedys laska mowila "spadaj cieciu, pal gume" i bylo po sprawie. Mi tez sie nie wszystkie laski podoboja co do mnie sie lasza. :-) Chyba sie jej podobam, bo mnie ciagle kokietuje, zreszta, kto to wie co dzieje sie w glowie kobiety ??? :-) One same nie wiedza co chca hehehehehehe

powiedz jej to a nie nas pytaj co by było gdyby było

Gość i gdzie tu sprawiedliwość
jak jakiś facet spróbuje poderwać babkę i jej się nie podoba to od razu jest molestowanie, a jak jakiś tłusty pasztet z tłustą dupą podrywa faceta to ten nie może złego słowa jej powiedzieć bo wyjdzie na chama co serca nie ma.