Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama nthe ła

mój facet chwali się wielkim penisem!

Polecane posty

Gość Sama nthe ła

Cześć dziewczyny! :) Mam pytanie takie dość nietypowe :D Facet, z którym byłam dodał siebie ostatnio do 4 grup na facebooku, które są o tej samej tematyce - "mój penis jest bardzo duży" albo "mój penis jest już za duży" itp. widziałam jego penisa.. jest OK, kiedyś twierdził, ze ma 16cm, wygląda dobrze. ale wspominał coś o tym, że chciałby sobie zrobić taki zabieg, przeciąć wiązadełko i że po takim zabiegu niby penis rośnie... hmmm... nie wiem, czy miał ten zabieg już, czy jego penis się zmienił w ciągu ostatnich 6miesięcy, kiedy to widziałam go ostatni raz.. ale nie o tym. dlaczego ostentacyjnie i publicznie facet chwali się wielkością swojego penisa dodając się do grup o takiej tematyce na portalu społecznościowym..?

Gość Pieprzona Feministka
Ciota, erotoman i onanista. Jak 80%

Gość
widać ze mózg nie urósł mu z wiekiem

Gość Piterekk
Bo to w jakiś sposób oznaka męskości i powód do dumy. Ot czemu. No ale widać się tylko przechwalał

Gość Sama nthe ła
ee, nie jest głupi. jest naprawdę inteligentnym normalnym facetem.. nie pochodzi z żadnej wiochy, studiuje, ogólnie jest całkiem fajny. to, że jest erotomanem i onanistą jest możliwe.. ;p lubi seks, taki niezobowiązujący też.. ale z tego co wiem, tylko z 2 dziewczynami o seksie w ogóle rozmawiał. ale zastanawia mnie.. czy krowa, która dużo muczy, mało mleka daje? albo ja o czymś po prostu nie wiem.. ;>

Gość chyba sama nie jesteś
16 cm i duzy? ile on ma lat? 13?

Gość Sama nthe ła
własnie nie wiem, czy mu urósł po tym zabiegu, czy tylko tak sobie gawędzi na facebooku, żeby mu koledzy zazdrościły, albo żeby zaimponować laskom..? hmmmm... nie wiem, nie rozumiem czemu.. nie wiem co się stało :D sprawdziłam i żaden z jego znajomych nie wstąpił do tych klubów, więc pewnie wpisał w wyszukiwarke słowo i dołączył do wszystkich mozliwych klubów o penisach.

Gość Sama nthe ła
ma 22 lata. ten penis nie jest mały.. ;] nie wiem ile miał cm jak go widziałam, ale serio był bardzo proporcjonalny do sylwetki faceta o wzroście 186cm... czyli dość duży: długi i gruby. nie jestem w stanie "na oko" powiedzieć ile miał cm, ale już pare lat temu twierdził, że 16. może mu urusł? nie wiem..