Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

MŻ od 1 czerwca 2010r.

Polecane posty

Gość

Ktoś ma ochotę? Zaczynam dietkę. Codziennie wszystko zapisuje. Byle jak najmniej tego jedzenia. *zero gazowanego *zero soków *tylko herbata, ewentualnie kawa ze słodzikiem *nie jedzenie po 18.00 *zero słodyczy *nie ma podjadania *dużo wody Jutro rano się zważe i ciekawe ile bedzie :). Wszystko napiszę jutro.

Gość apsik apsik
widac ze gowno wiesz o dietach dziecko

jedzenie przed 18 to mit, jedź 3 godziny przed snem. Białko możesz zjeść nawet przed zaśnięciem. I nie jak najmniej jedzenia tylko jak najzdrowiej ;)

Gość papita
Ja sie do Ciebie dołacze...:) też dziś zaczynam dietke :) Mam sporo do zżucenia...waga 80kg wzrost 176cm Ale damy rade:)

Gość franca mala
stokrotteczkaa a jak sie zje przed snem to co sie stanie?tak sie pytam z ciekawosci:)

Gość myszka mikii
to ja, autorka tematu Oczywiście nie obędzie się bez problemów z hasłem. :( zapisuje zeby nie zapomniec :D Ś: nesvita =196kcal waga: 60,9 :/

Gość myszka mikii
podsumuwując;d ś:nesvita =196kcal obiado-kol.: 3 chałki, jogurt 500g=800 razem:996kcal.

Gość myszka mikii
+ 460 kcal (jogurt :D)

1 CZERWCA 2010r. = 1456 KCAL. *takie małe podsumowanie dnia :D *wkurze sie jak bede musiala zakladac konto numer 3;/ pozdrawiam, a btw.jest ktoś ze mną? :D:D:D:D:D

Gość solange__
hej:) mogę dołączyć? planuję dietę już od jakiegoś czasu, ale ciągle brakuje mi motywacji... z wami będzie raźniej, mam taką nadzieję...;) przede wszystkim koniecznie muszę ograniczyć a nawet zrezygnować ze słodyczy- jestem uzależniona od czekolady:P szczerze największym kompleksem jest mój brzuch- jego też się muszę pozbyć, no i oczywiście muszę zacząć ćwiczyć! myślę, że razem damy radę:D

Gość michałkowaaaa
Mogę się dołączyć. Od wczoraj zaczęłam słynne MŻ ;) tyle że ja nie planuje całkiem z czegoś rezygnować bo nie potrafię ;) Chcę po prostu mniej jeść, jedząc wszystko. Kiedyś udało mi się tym sposobem dużo schudnąć. Nie podjadając np. między posiłkami.

Zamiast tych jogurtów ( bo to niezaprzeczalnie sam cukier) jedź naturalne. Możesz wrzucić owoce, albo dodać kakao prawdziwe. chałka też nie jest dobrym pomysłem- lepiej chleb pełnoziarnisty, żytni albo pumpernikiel no i gdzie warzywa? :)

Gość fsdfrthrb
w ciągu 9 dni stokroteczka schudła 6 kg hahaha ale sciema

Gość solange__
eh...uległam czekoladzie:/ mama mi co chwilę kupuję jakieś słodycze:P i to jest najgorsze, siedzę, piszę pracę no i co chwilę coś podjadam, ale mówię DOŚĆ:D pochowałam wszystko, nie będzie mnie czekolada kusić mmm.... taka pyszna z orzeszkami, o nie... jeszcze wczoraj z okazji dnia dziecka( co z tego, że mam ponad 20 lat:P) dostałam moje ulubione czekoladki... wrrr... oddałam tacie! Jest jakiś sposób na znielubienie czekolady?;>

zjedz odrazu 10czekolad, najlepiej starych, aby było Ci bardzo bardzo niedobrze. moze to pomoże?

fsdfrthrb- no cóż,tyle schudłam. Byłam wtedy na diecie 500 kcal. Liczy się też fakt że nagle z jedzenia 3000-4000 kcal dziennie przeskoczyłam na 500, i może dlatego tak szybko zeszło. Żeby nie było niedomówień to resztę kilogramów straciłam na diecie 1200 kcal, no i nadal na niej jestem :) solange__- nie ma takiego sposobu:) aczkolwiek ja słodkie mleczne czekolady zamieniłam na gorzkie 70-90%. Nawet 99% kilka razy jadłam. Do mlecznych już mnie nie ciągnie. Niewątpliwą zaletą czekolad o dużej zawartości kakao jest to że zapychają. Linijka to max jaki wciśniesz na raz :)

Gość solange__
dzięki za rady:) jak już będę chciała zjeść czekoladę, to sięgnę po gorzką:) często mam takie wrażenie, że jak nie zjem czegoś słodkiego to po prostu padnę...eh, to uzależnienie... Sabinosss- nie obraź się, ale nie wypróbuję Twojej metody, zbyt brutalna;) widzę, że się rozciągasz i chcesz zrobić szpagat- powodzenia!:) Kiedyś potrafiłam oba, teraz już tylko "damski";p ciężka sprawa jak się nie ćwiczy...

Wczoraj było 900-1000 KCAL :P Dziś narazie 400 KCAL już zjadłam i od samego rana, o dziwo dzięki wadze mam cudowny humor!:) co tam słychać ? jesteście?:)

Gość solange__
tak jestem! muszę się pochwalić, że oparłam się dziś czekoladzie! jakiś sukces jest, oczywiście codziennie chodzę na spacerki:) jakieś postępy są, no i dieta MŻ;P