Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Kobiety wytłumaczcie mi dlaczego kiedy jade moim samochodem

Polecane posty

Gość ładna jest.......
20:28 [zgłoś do usunięcia] przystojniaczek to myślisz, że nie patrzą na mnie tylko na samochód ? patrzą na samochód twoich rodziców.:)

Gość a mnie cały czas frapuje
mieć można......np. Forda z lat 80 :P A ty może masz jakąś pandę stiuningowaną i się cieszysz :P

Gość estvwggenn
jedno JEST PEWNE :)inteligentne MAJA W D..TWÓJ SAMOCHÓD

Gość mloda :)
Prawdziwi przystojniacy nie sa tak sfrustrowani, nie zakladaja takich durnych tematow na babskim forum , nie obrazaja nieustannie kobiet i nie probuja sobie robic kryptoreklamy, zeby sie dowartosciowac takze tego.. pozdrowienia dla frustrata :P

mam znajomych w moim wieku i każdy ma auto za paredziesiąt tysięcy i co w tym dziwnego ? fakt nie wszyscy, a ja lubie swoje autko bo przyciąga oko :)

Jak facet ma kase, to chyba dobrze, dla dziewczyny, prawda? Wolałybyście biednego?:o Jak bym była facetem, to wiedziałabym, że kasa jest zaraz po charakterze najwazniejsza dla kobiety. I w sumie dobrze:)

To powiedz chłopcze na czym się tak dorobiłeś i co ty masz za znajomych? Jakieś wyższej klasy towarzycho....a może zawód masz dobry że w kasie pływasz?

troszke tu troszke tam sie zakombinuje, ogólnie to ciężko pracuje po 6-8h dziennie tak jak moi znajomii też ciężko pracują, a co wy myślicie, że na kasie siedze w biedronce ? :P

narazie to ciężko o tobie cokolwiek pozytywnego myśleć. Ani nie powiedziałeś co to za "limuzyna" (kurwa Lincolnem jakimś jeździsz czy co :) ) ani co robisz. A może nam o marzeniach opowiadasz, co ?

Gość kot13
że tak wtrące- volvo kosztuje więcej niż kilkadziesiąt tysięcy:-) oczywiście mówimy o FURZE a nie starej furze

Gość a ja czytalem
ze jedna panna z forum jezdzi nowa bejca siudemnka

Gość ej przystojniak
jak ty możesz samochodem jezdzic skoro całymi dniami siedzisz na kafe? a po drugie to frajer i cwel jestes...ja kijem bym cie nie dotknęła...;***

Gość zainwestuj w tic taki
Jak widzę takiego misaczka w odpicowanej, wielgachnej furze, to patrzę, uśmiecham się i wiem jedno na 100%: MA MAŁEGO. :D

dlaczego od razu ma miec malego? stac go to kupuje,proste.skoro ma kase to czemu mialby jezdzic malaczem? mam wrazenie,ze zazdrosc przez was przemawia poniekąd;)

Ja na fectów którzy myślą, że jak mają dobrą furę to są bóstwami patrzę dziwnie- z politowaniem.

Skąd wiem. Hm. Może znam takich? :P Albo fura wielka jak dom, a kierowca ledwo wystaje znad kółka. To też jest słodkie :D

tic tac na sile probujesz cos tu udowodnic;) widocznie to Ty tak czesto zwracasz uwage na facetow w takich furach,skoro wiesz,ze sa tacy mali;) ja osobiscie sie nie przygladam. swoja droga niezle to o Tobie swiadczy,ilu znasz takich facetow z malymi?;) przetestowalas kazdego wlasciciela fajnej fury?:D

"widocznie to Ty tak czesto zwracasz uwage na facetow w takich furach,skoro wiesz,ze sa tacy mali" Widocznie po prostu dużo czasu spędzam za kółkiem i widuję wielu dziwaków ;) Wszystkich nie testowałam - wiesz, reprezentatywna próbka wystarczy, żeby potem już omijać ten "towar" :P