Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ori*gonia

ORIFLAME- 23% TANIEJ !! WROCŁAW :)

Polecane posty

Gość ori*gonia

Witajcie! Post ten kieruje do kobiet, jak i mężczyzn lubujących się w kosmetykach. Jestem konsultantką Oriflame. Oferuję kosmetyki tańsze o 23 %, w cenie ''dla konsultantów''. Umawiam się na spotkania, na których chętnie Ci doradzę, jaki kosmetyk warto kupić. To nie jest żaden podstęp! Kosmetyki sprzedaję taniej, dla własnej satysfakcji i przyjemności ;) Mój nr telefonu to 607-927-114. Gorąco zapraszam :)

Zostań dystrybutorem FM GROUP marza z każdego produktu to 43% PRZYKŁAD - PRODUKT ZA 54.75 ------ 18 ZL ZYSKU -180 PKT PRZESYLKA ZA DARMO (PERFUM ZA 54.75 MA 30PKT -naprawde duzo, czyli wystarczy takich 6 aby nie placic nic - wpisowe 0zl W swojej ofercie mamy: - REWELACYJNE ŚRODKI CZYSTOŚCI( zawieszki zapachowe, preparat do mebli,do ekranów,odtłuszczacz itp -PERFUMY O ZAPACHACH ORGINALNYCH PERFUM (Lacoste,Hugo Boss,Gorgio Armani itp.) -KOSMETYKI Nie bój się spróbować to cie nic nie kosztuje, a marza jest naprawde duza, produkty sprzedaja sie rewelacyjnie, moge sobie porównac bo jestem rowniez w oriflame ale FM GROUP daje o wielkie większe możliwości Gg 25693745