Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamam samama

Za ile sprzedac ubranka i wozek?

Polecane posty

Gość mamam samama

Chce sprzedac wozke po corci i tez mam duzo ubranek.Na allegro sie nie znam.

Gość za krotko-3 tyg minimum
450zł

Zalezy jaki wozek-czy masz do niego dodatki typu:fotelik,parasolka itp,bardzo duzo zalezy od zdjęc i nalezy uczciwie opisywac wady w ubrankach np brak guzika czy popsuty zamek...jesli ubranek masz duzo porób paczki wg rozm np 3-6-9 m-cy.

Gość kolaneczka
sprzedaj m za 3 złote :P

Gość mamam samama
Jest to wozek gleboko- spacerowy coneco. Jest folia, pomka, torba, parasolka. Ubranka sa w dobrym stanie Ale ja sie nie znam na allegro a poza tym niemam czym robic zdjec.

moze pozycz od kogos aparat?nie ma co ukrywac-dobre zdjecia to polowa sukcesu:)) http://allegro.pl/item1049481860_sprzedam_wozek_coneco_toledo_wielofunkcyjny.html taki wozek? 🌼 Wiktoria-22.02.2000(3400,60cm) 🌼 Zosia :-))03.01.2009 🌼2800-waga(teraz 9500 )dł.81cm:)) "Kobieta nigdy nie wie czego pragnie,dopóki...nie zobaczy tego u innej kobiety:))" Faceci są jak buraki cukrowe...słodcy ale jednak buraki....

Gość a jakie to sa ciuszki
czy dla dziewczynki i jaka rozmiarówka ja jestem na kupnie

Gość za krotko-3 tyg minimum
ile masz tych ubranek? nadal obstawiam 450zł

Gość a jakie to sa ciuszki
sorry przeciez napisałas ze po córci , jaka rozmiarówka i co masz do zaoferowania -

Gość musisz tez napisac
jakich marek to ubranka np next,h&m czy 5-10-15...wszystko trzeba dokładnie opisac-moze masz kolezanke,ktora by Ci pomogla wystawic te rzeczy?

Gość mamam samama
Mam do sprzedania nastepujace reczy.Stan oceniam na bardzo dobry 1.Dresy rozowe rozmiar 68 2.2 sztuki( pajacyk i kaftatnik)rozmiar 62 kolor rozowy a 2 biale w rozowe paski. 3.2 bluzeczki na dlugi rekaw rozmiar 68(kolor rozowy) i zielona rozmiar 62. 4.3 czapeczki 5.Komplecik ( moze byc jako pizamka) kolor fioletowy- 3-6 miesiecy -reserved kids 6.2 sukieneczki ( dzinsowa- 68 rozmiar) i sukieneczka na grubszych ramiaczkach kolor zolto- zielony rozmiar 62. 7.Komplecik- bluza i spodnie dresowe-Hm ' hello kitty' Rozmiar 2-4 miesiecy. 8.Bluzeczka na dlugi rekawW bialo brozowo- rozowe paski firmy Hm 9.3 kaftaniki rozmiar 62 10.3 pary spiochow 2 sztuki kolor rozowy - 62 rozmiar i 1 para kolor biolorozowy w paski rozmiar 6-9 miesiecy. 11.Spodnie dresowe - jasny fiolet- 68 rozmiar 12.komplecik (sweterek , czapeczka i rajstopki) rozmiar 62 kolor rozowy. 13. sweterek bialy z zoltymi wstawkami- 68 rozmiar. 14.Polspiochy (tzw. narciary)rozmiar 62

Gość mamam samama
ponawiam

Gość mamam samama
Ponawiam

Gość mamam samama
Ktos mi pomoze.

Gość gegege
wklej zdjecia ubranek i woka tutaj....moze ktos odwazy sie kupic poza allegro...ja bym zaufala gdyby mi sie cos spodobało...