Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majka99

since pod oczami

Polecane posty

jak sobie z nimi radzić? mam chyba wszystkie mozliwe korektory i nic! czy to prawda ze to ma zwiazek z chora watroba?

Gość michael Joke
sperma z nietoperza pomaga

Gość de todo un poco
nie wiem z czym ma zwiazek ale niektorzy sie z takimi rodza; niestety tylko koretkor i nie zbyt ciemne cienie pomagaja

Gość wiuefhqeihf;oel
na since pod oczami sa dobre zimne oklady z kostki lodu i swiezego ogorka, ogolnie since pod oczami mogaa miec podloze chorobwe od nerek i watroby a jesli badaniami wykluczasz te choroby najczesniej ma podloze genetyczne. korektor i jasne rozswietlajace cienie ci moga tylko pomoc... a w salnie kosmetycznym jest duzo zabiegow ktore juz po pierwszym razie znacznie rozjasniaja skore w okol oczu :)

Gość mam nadzieje ze masz dobrego
polecam zimne oklady z mocnej zielonej herbaty a z kremow to All About Eyes Rich Clinique - to jedyny krem ktory zlikwidowal moje since, a mialam wszystkie garniery, nivea, Avony i co tylko sie dalo

dzieki, sprobuje wszystkiego bo codziennie wygladam jakbym po imprezie byla

Gość a wysypiasz sie?
bo czesto brak snu powoduje since pod oczami. Dodatkowo lepiej spac na wysokiej poduszce. No i jak ktos zasugerowal oklady, dobre sa tez z herbaty dwa woreczki zaparzyc troche ostudzic i polozyc na oczy (z 5 minut) jeszcze lekko cieple.

Gość wesola bridget jones
poszukaj w google hinduskie sposoby na radzenie sobie z takim problemem , poza tym wymyślono coś takiego jak korektory o kolorze zielonym który świetnie maskuje _____ http://tnij.org/g2z3

wysypiam. mama mowi ze kiedys mialam anemie.moze do dzis mam za malo zelaza? sprawdze to.

Gość Gerbil
Ja używam korektora Artdeco i bardzo dobrze mi kryje cienie pod oczami. Uzywam też opaski żelowej na oczy ( i też bardzo relaksuje)

Gość gosc.0
sińce pod oczami majązwiązek z wątrobą ale nie musi być ona zaraz chora