Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisten bully

Jak zagadac do dziewczyny???

Polecane posty

Gość pisten bully

Mam straszny problem 4 lata bylem z jedna ktora wyjechala i mnie zdradzila a teraz szukam dziewczyny ale nie wiem jak to zrobic pomozcie prosze

Gość fmrifrivnrifdn
zalezy gdzie na necie to wejdz na czat na jakis portal randkowy, sympatia.plk nasza-klasa fotka.pl duzo tego jest a jesi na zywo to np na przystanku zapytaj ktora godzina sa rozne sposoby

Gość pisten bully
A jak mi sie spodoba to co mam zrobic jak juz z nia rozmawiam?? Jak mowilem jastem w tym totalnie zielony zawsze byla ta jedna i tyle

Gość a na jakim czacie?
" A jak mi sie spodoba to co mam zrobic jak juz z nia rozmawiam?? Jak mowilem jastem w tym totalnie zielony zawsze byla ta jedna i tyle" No to jak już zagadasz to potem się pytasz czy się będzie z tobą ruchać

Gość fmrifrivnrifdn
przeciez od razu jej nie spytasz o chodzenie, zapros ja do kina, do restaurtacij zeby spokojnie pogadac o zainteresowaniach swoich jej opoiwiadaj jej sie ptaj co lubi czego nie, czy woli sie napic soku czy piwa itp

Gość pisten bully
HEhehehh to co do ekspedientki ze sklepu mam wejsc i powiedziec chodz ze mna do kina dzis graja fajny film. Rozmawiam z Nia duzo ale tak normalnie jak z kolezanka ale ona mi sie strasznie podoba i mam z tym problem