Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annanaaaa

pierwsza wizyta GINEKOLOG

Polecane posty

Gość annanaaaa

hej mam pytanie wybieram sie do lekarza po tabletki antykoncepcyjne i mam zwiazku z tym pare pytan : czy kiedy pojde do ginekologa on musi mnie badac? Czy moge powiedziec ze chce tylko tabletki ? chcialam tez sklamac ze jestes dziewica ale czy on w tedy nie bedzie chcial padac mnie przez odbyt? Licze na odpowiedz ma moje pytanie pozdrawiam

jak chcesz piguły to dobrze jest sie przebadac. przeciez krzywdy ci nei zrobi. mozesz lekarza oszukac, pwoiedziec cokolwiek i wymusic na nim pigsy bez badania - Zawsze sie najdzie jakis sposób. pytanie brzmi - po co?...

Gość annanaaaa
bo nie chce zeby mnie badal proste :) chce tylko tabletki tylko czy jak powiem ze jestem dziewica to on nie bedzie chcial mnie badac przez odbyt hm ?

Gość wesola bridget jones
wyobraźnia ludzka nie zna granic _____ http://tnij.org/g2z3

Gość annanaaaa
przeciez dobrze wiem ze moze byc badanie przez odbyt

no bada,ale co z tego? nie chcesz wiedziec czy jestes zdrowa? to chyba wazne jak sie z kims współzycie zaczyna to nic nie boli.

Gość annanaaaa
pojde ale narazie chce tylko tabletki o

bo chce przestac byc dziewicą. a taki temat juz byl. jak powiesz ze jestes dziewicą to Cie zbada przez odbyt albo cienszym wziernikiem. tak czy siak bez badania sie nie obejdzie. generalnie żaden lekarz nie-ryzykant nie podejmie sie wypisania tabletek nowej pacjentce bez badania. jesli sie okaze ze np coś Ci dolega, masz nadżerkę lub zarazisz sie brodawczakiem - mozesz go zaskarzyc o niedopełnienie obowiązków, o błąd w sztuce lekarskiej itd. wiec dla wlasnego i Twojego bezpieczenstwa lekarz Cie zbada.

Gość Klione
badanie trwa krócej niż minutę - nie przesadzaj, że to takie przerażające

Gość annanaaaa
ja nie jestem dziewica tylko poprostu chce zaczac brac tabletki ale nie chce badania o

Gość Klione
i długo tego badania zamierzasz unikać? jak będziesz w ciąży też Ci będzie zbędne?

Gość pppppplllllllk
ja jak za pierwszym razem byłam u ginekologa to facet sam się zapytał czy chcę być badana czy najpierw chce się oswoić z ginem i taką wizytą bo nie chce mnie stresować no to za pierwszym razem nie byłam badana ale za drugim już tak