Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasfaqfaqqqqqqqqqqqq

minus 20 kilo ile na to trzeba czasu?

Polecane posty

milton zacznij cwiczyc, biegac, duzo chodzic to pójdzie, jak ja biegałam w pracy po schodach to jadłam wiecej a chudłam

dobra koniec cwiczen bede cwiczyła codziennie rano i wieczorem najpierw musze przyzwyczaic organizm

To bardzo dobrze, że chcesz się odchudzić, należy ci się pochwała :O Gdyby wszystkie grubaski podchodziły do sprawy tak jak ty, świat byłby lepszy i więcej nas mieściłoby się w autobusach, windach itp :O

Gość alicajaaaaaa
ja tam też jestem dziś dumna z siebie.Przez cały dzień zjadłam tyle że potrafię to wymienic bez zająknięcia, jak jest inaczej tzn wiem że przesadzam. I wcale nie jadłam jakiegoś super niskokalorycznego jedzenia, poprostu mniej niż zawsze, po takim dniu od razu czuję się lżejsza, może nie fizycznie, ale psychicznie napewno

mysle że każda grubaska i tak marzy o szczupłej sylwetce i prędzej czy później sie zmobilizuje bo tak jak ja bedzie miala dość

alicja dobrze to ujełaś ja po prostu muszę odzyskać dla siebie szacunek

Ejże, nie każda, jest mnóstwo grubask, które nigdy się nie mobilizują, tylko grubieją jeszcze bardziej :O Dlatego z sympatią patrzę na te, które naprawdę chudną.

służebnica - grubieja do czasu - ja tez wazyłam 70, potem 80 ale bedzie 60:-)

Gość alicajaaaaaa
Dziś jest mi łatwo bo to pierwszy dzień postanowiłam zjechac te 5 kg, jutro pewnie najdzie mnie trudny do opanowania głód, wiem że będzie ciężko bo jestem skazana na tygodniowy przymusowy urlop (moje dziecko jest chore i jestem na zwolnieniu) Wiadomo w pracy jest łatwiej myślec o czymś innym a w domu tyle poikus... Tym bardziej że kupiłam trochę słodyczy moim Niunkom jutro na ich święto i pewnie będzie mnie kusic żeby się poczęstowac

Gość schudlam 20 kg
w 2 miesiace.W sumie chyba dlatego,ze pierwszy raz wtedy zaczelam odzywiac sie zdrowo.0 slodyczy,slodkich napoi itp..Nawet nie czulam kiedy schudlam,naprawde..No,ale ruszalam sie..Mam male dziecko,wiec na dworzu spacerowalam nawet 5 h dziennie.Zawsze po obiedzie wychodzilam na maly spacer,by choc troche spalic obiad

no niestety slodyczom mowimy NIE ja próbowałam jeśc jedna sztukę dziennie ale tak szczerze na 1 nigdy sie nie konczyło wiec teraz ani jednej sztuki

schudlam 20 kg ---> to niebezpieczne tak szybko chudnac

Gość schudlam 20 kg
Eetam,nie przesadzaj.Nie glodzilam sie,jadlam zdrowo i 5 posilkow dziennie.Nie uwazam,ze bylo to niebezpieczne.Wrecz przeciwnie,lepiej mi zrobilo.Oczywiscie nie spodziewalam sie,ze tak szybko schudne.Planowalam dac sobie na 20kg jakies 4 miesiace.

Gość alicajaaaaaa
ale co do słodyczy zauważyłam pewną prawidłowośc. Tzn jak nie jem ich to nie mam na nie ochoty, a jak raz na jakiś czas zjem coś słodkiego, to coraz bardziej mnie kusi, coraz wieksze ilości potrafię wtedy zjeśc. Teraz się zawzięłam, nie będę miała na nie ochoty i już. Tyle dobrze że koleżanka z pracy która jest w ciazy w końcu poszła na zwolnienie, bo ciągle nam serwowała jakieś kremówki, drożdżówki, pączki i jak tu ciężarnej można było odmówic:-)

hehe to pewnie nieźle jej sie przytyło co?

Gość alicajaaaaaa
nie powiem że nie, ale to dopiero początek ciąży, a co będzie dalej. Życzę jej tylko żeby nie dobiła do stówy tak jak ja

alicja ja kiedys wazyłam stowe , potem sie odchudziłam do 65, przytyłam do 70 i tak w sumie 3 lata mi sie udawało

Gość antikatika
ha ha a ja dzieki magicznym tabletkom w 4 miesiace zgubilam 20 kg :D bez cwiczen, bez niewiadomo jakiej diety :D jestem maxxxxxx szczesliwa, i w dup.e wsadzdzie sobie efekt jo jo bo takowego nie mam i nie bede miala!

eh tabletki to trucizna nie wiadomo co tam zjadłaś i jaki bedzie tego efekt za x lat poza tym to prowo

Gość alicajaaaaaa
jeju ale ty nie masz jeszcze dzieci??? to dzielna z ciebie osóbka żeby tyle zjechac, naprawdę. Ja miałąm 100,5 jak szłam rodzic, a potem ważyłam się jak mała miał miesiąc to było 88. Ja mam 1,68 wzrostu także nie wyglądałam zbyt ładnie, i jeszcze te docinki dookoła "Ala kiedy ty wreszcie schudniesz????" Wyłąm w poduszkę ale przez tyle czasu obżerałam się i nic z tym nie robiłam, nie wiem skąd potem tyle siły wzięłam

wiesz wtedy gdy sie odchudzalam to miałam 19 lat i po raz pierwszy zaczęłam się rozsądnie odchudzac plus fitness plus bardzo duzo chodzenia potrafiłam wrócic z uczelni 3 razy w tygodniu na piechote ponad 2 godziny dlatego wiem ze ruch mi jest niezbedny żadna chwala skoro teraz tak sie spasłam

Gość Tektonika
Witam :) Otóż od jutra chcę zacząć się odchudzać , gdyż 27 czerwca już mam wyjazd. Trochę to wszystko w biegu było planowane i dlatego został mi niecaly miesiąc . Uwielbiam pić soki hortex jabłkowe i z nich nie zrezygnuje na pewno. Moim uzaleznieniem są rowniez slodkie batony :( ! Czego nie jesc, a co jesc ? :( Dodam,że szybko chudne, ale tylko poprzed glodówkę. Mam 165 cm wzrostu i 52 kg :( musze wazyc przynajmniej 47

tektonika tak radze odchudź sie z kości na ości tak będzie dla Ciebie najlepiej nie denerwuj mnie kobieto masz niedowage

Gość alicajaaaaaa
przepraszam Tektonika ale rozwalają mnie wpisy takie jak twój. Jestem troszkę wyższa od Ciebie a 52 kg ważyłam chyba w podstawówce. Mam nadzieję że jaja sobie robisz i wiesz że nie masz z czego chudnąc

Gość alicajaaaaaa
dobraj idę spac, jutro tu zajrzę. Życzę wszystkim dobrej nocy:-)

ja podobnie do jutra!

Gość Tektonika
Nie nie Kochane :* ! To nie miala byc prowokacja :* . Po prostu przedstawie moja figure : szerokie barki, duzy biust, duzy brzuszek , szerokie biodra i bardzo chude nogi . Cos z tym brzuszkiem chce zrobic .... To nie prowokacja . Licze na jakas pooc z Waszej strony :) !

Witam. ja przy 167cm wzrostu waże 72 kg .. chcialabym kiedys wazyc 60kg... od paru dni reguralnie cwicze na rowerku stacjonarnym i i zapraszam tu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3149886&start=1590 osoby też ćwiczące, w grupie zawsze raźniej... :) dodam że przed ciążą ważyłam.. 57..... po ciąży tak przytyłam i tak zostało niestety.. ale teraz wziełam się za siebie :)

Gość ojaj
ja mam 167, waze 51 a i tak uwazam, ze jestem za gruba tu i tam. Szczegolnie na brzuszku ;P Chodze na silownie, i postaram sie osiagnac moja wymarzona, idealna sylwetke ;):*

Gość Tektonika
Ja musze cos z brzuszkiem zrobic ....... Moje wymiary : Biust 88 Talia 65 Biodra 84 Juz nie ogarniam tego :( Boje sie glodowac . Poza tym wtedy szybko przybeiram na wadze i nic z tego nie mam :(