Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skaj

BARDZO SMUTNY DZIEŃ DZIECKA!!!!!!!

Polecane posty

Gość skaj

ROZSTAŁAM SIĘ z facetem po 10 latach związku.Mamy synka 7 letniego.Nie mamy ślubu,myślałam ,że jak się rozstaliśmy dogadamy sie co do opieki i innych rzeczy,a on nie dość ,że zaczął manipulowac dzieckiem to jeszcze go przekupuje,za pieniądze swojej mamusi bo on nie pracuje,do tego ciągle wydzwania,,dręczy mnie,wyzywa i grozi.Jutro taki ważny dzień a synek mi powiedział że woli być z tatą bo mu dał mp3 i pozwala grać w gry gdzie się biją.Powiedzcie co ja mam robić????????

Gość
kup mu aj fona

Gość trząchnij mi gałęzią
dla dobra dziecka powinien być z tym , kto mu zapewnia byt i kupuje prezenty . jeżeli cię nie stać by kupić prezent dziecku to ogranicz się tylko do bycia workiem na spermę i płód

Gość skaj
ale hyba nie o chodzi o to zeby ciągle cos kupować co??

Gość przykro to slyszec
niestety dzieci takie sa... nie przejmoj sie, nawet jesli woli spedzic ten dzien z ojcem to nie znaczy ze ciebie mniej kocha. A przede wszystkim w pewnym momencie zda sobie sprawe z tego co ty dla niego robisz i ze to jest wazniejsze od wszystkich gier. Mowie to z perspektywy dzieciaka ktorym bylam, ktory tez wolal tatusia z pieniedzmi... do dzisiaj sie tego wstydze i kazdego dnia probuje wynagrodzic mamie te lata :)

Zajmij się dzieckiem zamiast pisać na kafeterii. Przez poświęcenie czasu, wspólne czynności, okazywanie miłości stworzysz więź. Dzieci szybko rosną, za parę lat chłopak zrozumie.

Gość skaj
No naprawdę co niektórzy naprawdę umieją wesprzeć człowieka