Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aklurrrrrrr

Test ciążowy po poronieniu?

Polecane posty

Gość Aklurrrrrrr

odpowiedzcie mi...czy jesli zrobie test ciazowy kilka dni po poronieniu to wykaze jeszcze ciaze??

Gość zgjeboooongbong
na pewno ps. masz raka

Gość Aklurrrrrrr
czy ktos mi odpowie?...jestem na prawde nie w nastroju do zartow...jeszcze jedno...czy ginekolog po kilku tyg od poronienia jest w stanie stwierdzic ze byla ciaza?

Gość telefonzbateria
tak, test wyjdzie pozytywny a dlaczego pytasz?

Gość happy herbata
juliiieee aleś Ty smaczna xD

Gość Aklurrrrrrr
telefonzbateria boze...jakie tu barany sa...a ja mam na prawde problem...jedna madra osoba... mam podejrzenie ze bylam w ciazy...jesli bylam, moja wina nie zareagowala, nie zrobilam testu, wspolzylam bez zabezpieczenia, pozniej spoznial mi sie okres 7 dni, dostalam 3dniowego plamienia, a pozniej krwawienie dosc obfite...wstyd mi...poprostu chcialabym wiedziec...

Gość martynkapoporodze
Tak, wykryją to. Nie martw się, będzie dobrze. Następnym razem Ci się uda. Ps.Saga najlepsza.

Gość telefonzbateria
rozumiem, że to było wczesne poronienie? jeśli tak, to często się zdarza niestety, często kobiety nawet nie wiedzą, że są w ciąży... przy wyższej ciązy nawet 2 tyg, utrzymuje się poziom hormonu odpowiadającego za ciążę na teście sikanym to może być różnie, może być tego nie widać.... jeśli Cie to drączy zrób sobie z krwi beta-hcg, będziesz wiedziała po takim wczesnym poronieniu lekarz raczej sie nie zorientuje nie wstydź się

Nie zartuj. Ja mam cykle 30 dniowe. Teraz mialam 41 dni! W 31 i 36 wyszly negatywne. Ten z 36 po 10 min pokazala sie 2 bledziuchna kreska, ale wynik liczy sie do 3 minut. Dostalam okres. Wydaje mi sie ze opuznil sie przez stres i zle odzywianie chodz i wspolzyje. Sugerujesz ze to moze byc poronienie?

Gość Aklurrrrrrr
teoretycznie bylby to 5-6 tydz

Gość tak oczywiscie
wykaze ci ciaze ze wzgledu na zmiany hormonalne w twoim organizmie , trzymaj sie

Ostro, ale watpie. Miesiaczka jest normalna, nie jest obfitsza.

Gość Aklurrrrrrr
ale jesli to byl 5-6 tydz? wykryje?? bo ktos powiedzial ze w tak wczesnej ciazy moze nie wykryc po poronieniu... mimo wszystko jutro go zrobie...chce wiedziec...