Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MeGu$

Czy jestem w ciaży???

Polecane posty

ostatnio z moim facetem próbowaliśmy stosunku przerywanego.... ja robiłam to juz wcześniej a on pierwszy raz miał taki stosunek... nie wiedział i doszedł w okolicach pochwy po czym wszedł we mnie znów.... Boje sie teraz ze jestem w ciąży jest to mozliwe prawda??? :(

Gość xx...
jeśli miałaś dni plodne to jestes:) , jesli nie to nie xD

Gość gupeek
no szanse na to ze jestes sa takie same, jakby skonczyl w Tobie. jesli dobry dzien - to bardzo duze :) stosunek przerywany jest dla ludzi, ktorzy nie pragna dziecka, ale nie beda zrozpaczeni jesli im sie przydarzy. ryzyko zajscia w ciaze jest po prostu wielkie :)

Gość gryczka
Dlaczego piszecie, że szanse są bardzo duże? Tylko 30% par starających się o dziecko doczeka się ciąży w pierwszych trzech cyklach. Większości zajmuje to do pół roku. Wniosek? Dziewczyna ma mniej niż 30%szans. To dużo?

Gość MałaMii123
jest duże prawdopodobieństwo, że tak. Proponuje to sprawdzić jak najszybciej

Gość gryczka
Jak najszybciej czyli w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość aaacccbbb
Witam! Jestem tutaj nowa i pisze tu, ponieważ mam problem. Trwa 35 dzień cyklu a mojej miesiączki brak( mam rożne cykle czasem dostaje w 29 a czasem w 33 dniu, jednak nigdy mi się później nie zdarzało)Raz tylko dostałam w 39 dniu co było spowodowane stresem.Często dochodzi między mną a chłopakiem do zbliżeń.Bardzo uważamy, używamy zawsze prezerwatywy. Ostrożności nigdy za wiele.Musze dodać że jestem jeszcze dziewicą. Nie jestem jeszcze gotowa na to by się z tym pożegnać Strasznie głupio mi o tym pisać bo nie wiem jak wam to wytłumaczyć Ostatnio kiedy doszło do zbliżenia to prezerwatywa się zsunęła, jednak jak wspomniałam wcześniej on we mnie nie wszedł. Było to dzień wcześniej przed poprzednią miesiączką. więc i tak raczej nie byłam płodna. Poza tym miesiączka była normalna, obfita i trwała ponad tydzień. a może dlatego ze była tak długa to mi się spoźnia.

Gość aaacccbbb
robiłam test jakieś 4 dni temu i wyszedł negatywny. Dodam jeszcze ze zawsze mam bolesne miesiączki i objawy odczuwam już parę dni wcześniej. teraz jednak nie czuje nic. i miałam bardzo skąpy śluz w czasie dni płodnych. Co to może być? Czy jest prawdopodobieństwo ciąży?