Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mruual

do Adaśia

Polecane posty

Kurcze jaki ten Adaś szybki...już gg...za chwilę tel...potem Nk...spotkanie...slub...dzieci...wspólna starość;) :-o

ehmmm yyy..... no nie wiem za mało Cię znam :P poza tym ta różnica dorosły człowiek i ....no ja :classic_cool: w sumie nie mam nic przeciwko, ale nie wiem dokąd ta konwersacja by zmierzała:D

tak samo jak tu byśmy rozmawiali:) tyle że bez innych. Ale nie nalegam:). Jaki ślub, jakie dzieci? Mam kogoś kogo kocham i mam syna więc nie rozumiem takiego komentarza.

chyba jednak pójdę spać. Skoro zaczynają mnie o jakieś głupoty podejrzewać to wolę spać:) Mintaja dziękuję za miła rozmowę:)

Mintaja Ty nie, ale ktoś wcześniej, przed Tobą:)

Oj a wiesz ile ja tu już na swój temat przeczytałam, a ile się o sobie dowiedziałam, normalnie szok :classic_cool: ale masz racje idź spać chociaż na trochę ;) bye bye 🖐️ :)

do napisania:) o ile teraz zasnę to mam aż 4 godziny snu!:)

Adaś już się tak nie unoś...żartowałam. Swoją drogą ciekawe czy te ktoś kogo tak bardzo kochasz wie, że zamieszczasz tu swoje zdjęcia i rozmawiasz nocami z dziewczynami...potem prosisz je o gg. Żałosne:-O

nie przeżywaj, byłam w gorszych sytuacjach i musiałam do szkoły iść :P :) kolorowych snów 🖐️ :)

moja kobieta wie co robię. Sama korzystała kiedyś z kafe i w zasadzie to trochę ona mnie tu "przyprowadziła". Wie z kim i o czym pisze na gg, zna hasła do wszystkich kont i nie mam przed nią tajemnic. Przynajmniej tak jej wynagrodzę to, że kiedyś zdradziłem. Nie. Teraz to już nie zasnę...

Tym, że pozwolisz jej Cię kontrolować uważasz, że wynagradzasz to, że zdradziłeś? wow. Zdradzających nigdy nie oceniam. Tak, czy inaczej to dziwne...po prostu dziwne i nie wnikam. Na moje oko powinienes teraz leżeć u jej boku. Za żart-jesli Cię uraził -sorry.

nie no idź spać :) musze do ojca zadzwonić to trochę mi sie zejdzie 🖐️ :)

chciałbym ale nie mogę koło niej leżeć...wyjechała z małym nad morze a ja pracuje, więc nie mam jak. Może to właśnie bez niej nie mogę zasnąć? Prawdopodobne... I ona mnie nie kontroluje, choć może. Kiedy pyta z kim i o czym piszę to jej odpowiadam prawdę;) eeh jestem zmęczony to każdy żart mnie drażni, ale spoko;)