Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balsam i żołądkowa gorzka

Jak zostać "super mężem"?

Polecane posty

Poradźcie drogie Panie co by żona była w siódmym niebie każdego dnia, dopieszczana i adorowana?

Gość oligarchia plebejska
pokazywać w czynach swoją miłość. Szanować, dbać i troszczyć się o nią, rozmawiać, rozwiązywać problemy a nie od nich uciekać, być zawsze wiernym oraz żeby mogła na tobie polegać, pielęgnować miłość tak by nie wygasła, nie podnosić w kłótniach głosu, zwracać się do niej z szacunkiem zwłaszcza przy dzieciach, czasami dać upominek i zabrać na miasto poszaleć :D

Gość oligarchia plebejska
nie nadużywać alkoholu, pomagać w obowiązkach domowych, doceniać jej starania i być wyrozumiałym, co najmniej w stopniu równym dokładać się do utrzymania, stworzyć jej poczucie bezpieczeństwa i stabilności. nie rozglądać się za babami.

Musisz być odwazny jak tygrys, drapieżny a zarazem delikatny jak miś. Słodki jak czekolada i gorzki jak gorzka czekolada. Musisz wiedzieć co kupić, kiedy kupić, za ile kupić i gdzie wręczyć. Masz wyrzucić ze słownika słowa które ranią, sa przykre lub wyniosłes je z rodzinnego domu. Mecze tylko w naszym towarzystwie i Twoich przystojnych kumpli. Koniecznie musisz umieć gotować i znać drogę z kuchni do sypialni w każdy poranek pokonywac ją z taca w ręku...a na niej same pyszności i gorąca kawa;) Musisz zwiększyc zasób komplementów i poznać sposób w jaki je wypowiadać, by brzmiały szczerze. itp itd...;)

Gość kikkor
kupić sobie na NK prezent. jedynie 20 eurogąbek albo 2,00 przelewem!!

Gość ceguuuaaaaaaaaaaaaaaa
super mężem?hmm..nie czarujmy się,nikt nie da ci na to gotowej recepty,sam musisz tego chciec i dokładac starań!mój mąż?dla mnie jest bardzo dobry-docenia moją pracę w domu(a szczególnie gotowanie bo sam nie umie a i ja go skutecznie odciągam od garów bo kiedyś z kuchni zrobił mi poligon i zdecydowałam że lepiej jak ja sama będę gotowac..) obowiązki w domu dzielimy-i cieszę się że je wypełnia chociaż czasem widzę że mu bardzo nie po drodze. szanuje mnie-nie podniósł na mnie ręki,umie ze mną rozmawiac(w małżeństwie to ja jestem furiatką) dla mnie bardzo ważne!nie pije alkoholu,nie włóczy się z kolegami po barach,woli ze mną spędzac ten czas.nawet jeśli mocno się pożremy-nawrzeszczy na mnie, ja na niego jeszcze gorzej ale nigdy nie wyszedł z domu trzaskając drzwiami tylko ze mną rozmawia. cóż.. poprostu musisz nauczyc się słuchac swojej przyszłej żony,no i tak samo w drugą stronę:)

To wszystko musi zaiskrzyć w oczach!