Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatareczka

czy uważacie ,że mam problem ? posiadanie dzieci

Polecane posty

Gość tatareczka

Wogóle nie czuje żebym chciała mieć dzieci, jakoś brak "czucia". Lubie dzieciaki , a dzieciaki lubią mnie , ale nie mam w sobie chęci posidania własnego . Ostatnio ktos mi powiedział ,że to nie jest ok . Mam 30 lat-( i wiem ,że to może ostatni dzwonek ) , męża , dom, prace. Mój mąz nie ma parcia na dzieci bo ma jedno dziecko z pierwszego małżeństwa. Mówi ,że gdyby nam sie zdarzyło dziecko to byłoby ok nie ma nic na przeciwko , w zsadzie jest neutralny w tym temacie. Pisze o tym bo sama sie zastanawiam czemu tak ze mna jest , czemu kobiety czują chęc posiadania potomka a ja jestem wyjałowiona w tej kwestii. Podzielcie sie swoją opinią

Gość co mam wybrać
ja mam 23 i nie chcę, ale 30... no cóż moze to jeszcze nie Twój czas. Nic na siłę

Gość tatareczka
tylko czy to się wogól zmieni? tak czekam na jakies "czucie" i nic...

Gość ALEee
To wcale nie musi się zmienić, będziesz mieć dzieci jak będziesz czuła, że to twój czas. Jeśli tego nie czujesz po co ryzykować, a jak go nie pokochasz, albo będziesz czuła, że coś straciłaś przez nie? Czujesz się źle bo wszędzie w koło słyszysz, że kobieta 30 letnia musi mieć dzieci bo to ostatni dzwonek i ble ble. Tyle że kobieta wcale nie musi mieć dzieci

Gość hmmmmmmmmmmm
cchyba nie problem

Gość I'm stuccccck
ja mam 26 i nie chce dzieci, a wkolo slysze ze jestem nienormalna :D