Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka83

ciąża

Polecane posty

Gość milka83

Czesc! Moze mi ktos odpowie bo moze miał to samo. Jestem w 6 tyg ciąży i na początku odczuwałam niechęć do papierosów ,alkocholu i miałam zgage! Dwa tygodnie temu po stosunku (oczywiscie nie byl to stosunek ostry tylko bardzo delikatny)dostałam krwawienia dos obfitego. Od jakiegos tygodnia niemam juz zgai i czuje sie całkiem inaczej,zero objawów ciąży tylko straszny ból głowy . Czy to cos złego?cos mogło sie stac?

Gość anka99900099
da tygodnie temu krwawiłaś i nie poszłaś do lekarza/spitala ? no to gratuluję,bo według mnie już nie jesteś w ciąży

Gość mogłaś poronić

Gość milka83
ale to była krew bez bólu brzucha!! wczoraj jeszcze raz robiłam test i pozytywny

Gość mogłaś poronić
uważam że to prowo albo jesteś b.lekkomyślna mając dość obfite krwawienie ty nie zrobiłaś z tym nic??? w ogóle cię to nie zaniepokoiło???:O

Gość anka99900099
no i co z tego,że bez bólu brzucha? jak się krwawi w ciąży to od razu się jedzie na izbę przyjęć.ile ty masz lat?

Gość mogłaś poronić
czy 83 to rok twojego urodzenia?? no i co z tego że bez bólu ale krwawienie:O,każdy lekarz ci powie że nawet plamienie w ciązy może być groźne

Gość milka83
Dodam jeszcze,ze od tygodnia boli mnie krzyż, i lewa noga tak od samej góry do kolana a takze lekkie zaburzenia wzroku!( ale to moze akurat od komputera )

Gość mogłaś poronić
i co jeszcze??:D

Gość milka83
Juz nic! Dzieki za informacje zaraz uciekam do lekarza ale mam takie przeczucie ,ze nic sie nie stało:(

Gość to chyba jest prowo
niemożliwe,żeby była taka tępa

Gość pozytywny wynik testu
moze byc nawet po poronieniu

Gość mogłaś poronić
to jest prowo ale niektórzy niestety potrafią być tacy tępi,dwa tyg po takim wydarzeniu to już żaden lekarz ci nie pomoże:)

Gość milka83
Ale dla czego odrazu myslicie o najgorszym!!! Czy nie zdazaja sie krwawienia w ciązy?Czytałam o tym duzo i okazuje sie ze nic groznego sie nie stało.

Gość fsfsd
Niektore kobiety krwawia non stop i dziecko jest zdrowe :) kobieta w ciazy powinna unikac pozycji gdze nastepuje gleboka penetracja czlonka bo mozna uszkodzic szyjke macicy :) a zgage mam non stop !! :(

Gość odchudzająca się a co
jejku. czemu jej tak mówicie? jesli sie troszczycie o nią każcie isc jej jak najszybciej do lekarza. czemu od razu ja straszycie i mówicie o najgorszym. jakie to ma byc wsparcie? tu jest tylko formum przypominam. jak mozna kobiecie w ciazy opwiedziec ze juz poroniła???????????????????????????? ludzie!!!!!!!!!! a do autorki: idz do lekarza, ja bym poszła bo bym sie zaniepokoiła. ale mam nadzieje ze wsyztsko bedzie z maleństwem ok.

Gość milka83
No ja zgagi juz niemam ! ale to raczej nie jest powod ,ze poroniłam!!!Martwi mnie tylko ten czesty ból głowy i ten wzrok:(

lepiej idź z tym do lekarza i to jak najszybciej, albo od razu do szpitala, a tam sobie poleżysz

Gość milka83
jola -ale ja teraz czuje sie bardzo dobrze!więc mysle,ze wszystko jest ok

Gość małe bezczelne
a Ty chodzisz do jakiegoś lekarza wiesz co to ginekolog czy żyjesz w jakimś buszu? no sorki ale jak można mieć krwawienie i zupełnie to olać lub też jak autorka zastanawiać się po 2 tyg/Nie lubię dziuni w ciąży,którym wszystko szkodzi nawet stanie czy leżenie ale ignorancja w drugą stronę też nie świadczy najlepiej.

Gość milka83
wiem moze nie powinnam tego zignorowac ale jak juz pisałam wczesniej to było bez zadnych bóli tylko takie krwawienie!!Pomyslałam ze skoro nic innego mi nie dolega to pewnie wszystko jest ok! dzis test tez jest pozytywny wiec pewnie jest ok:)

Gość nfjhfjnjfhkdfn
nie no to na pewno prowo nie wierzę, że istnieją tak głupie kobiety, które będąc w ciąży mają obfite krwawienie i sobie to olewają