Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego tak jest

Za 4 tyg rodze a on jednak chce byc wolny

Polecane posty

Gość Dlaczego tak jest

Za 4 tyg rodze dziecko a on chce byc wolny zostawic mnie,bo jednak stwierdził ze rodzina to nie dla niego...Heh super

Gość po co wam papierek
slubny no po co?

Gość ile macie lat?

Gość anna1985
Ale palant,ile macie latek?

Gość Dlaczego tak jest
Niemamy slubu] ja mam 22 a on 21;-(

papierek jak papierek, nie o neigo chodzi, tylko o to że on zostawia dziewczyne i swoje dziecko.

Gość Dlaczego tak jest
zbliza sie okres odpowiedzialnosci kiedy trzeba wydac pieniadze(bo do tej pory nic nie kupił małemu)przeciez był czas teraz juz tego czasu niema ,a on niema pieniedzy ma długi bo wszystko przegrał w pokera przez net... Wiec co najlepiej zrobic jak ma sie depresje i problemy?odejsc Powiedział ze chce byc sam ,chce byc wolny ...bawic sie robic zeczy ,,których robic ze mna nie moze" W sobote zostawił mnie trzasnał dzwiami i pobiegł do kumpli wrócił o 12 w nocy wyszykował sie i powiedział ze sie rozstajemy i wybiegł na dyskoteke wrócił o 5 rano,chciałam odejsc wyjechac do mamy ale jego rodzice mnie zatrzymali on mówił ze kocha ale wczoraj znowu mówił ze chciałby byc sam...wiem ze by odemnie odszedł ale wie ze jego rodzice go wywala z domu ,dodam ze rodzice go utrzymuja on pracuje ale wszystko wydaje na przyjemnosci Swoje!i wie ze jak zostawi mnie to sie to skonczy... Zamiast mi pomagac teraz kiedy jest mi tak trudno i sie tak boje on mi wbija nóz w plecy

Gość taka jednaaaa3
Lepiej zebys odeszla bo on sie nie zmieni

nie rozumem tego, mógł pomyśleć zanim dziecko było w drodze, teraz uchyla się od odpowiedzialności to zwykłe tchórzliwe dziecko, a nie facet

Gość mrumrumruu
tak to jest jak niedojrzale bachory robia sobie dziecko.... kopnac w dupe i ciebie i jego ...tylko dziecka szkoda bo sie w patologii wychowywac bedzie.... trzeba bylo tępa pizdo myslec wczesniej a nie dawac doopy niedorozwinietemy debilowi!! wcale mi cie nie zal...bos taka sama zalosna jak i on!!!!

Gość lituuunia
eh typowy facet, do łóżka to sie pcha, ale jak dziewczyna zajdzie w ciąże to kombinuje jak może, żeby tylko nie brać na siebie żadnej odpowiedzialności - baardzo żałosne, ale niestety powszechne zachowanie u facecików :O

Gość mrumrumruu
..a ty co myslalas ?? ze z debilem 21 letnim stworzysz dom i rodzine???? dorobilas sie czegos w zyciu ze postanowilas miec dziecko?? skonczylas szkole, pracujesz, dobrzez zarabiasz?? masz wlasne mieszkanie ????? NIE!!!!! wiec teraz siedz i płacz!!!!!!!

Gość Dlaczego tak jest
Odejscie w tej chwili to dla niego zbawienie....uniknie odpowiedzialnosci wyjdzie z długów wybawi sie i znowu bedzie miał za co grac a ja niechce mu ułatwiac...

Gość jesli warunki
ci pozwalaja,wracaj do rodzicow,bo zamiast sie cieszyc malenstwem,bedziesz skazana na wybryki jego tatusia.nie zakladaj definitywnie,ze sie rozstaniecie,ale zacznij myslec o sobie i dziecku,nic na sile tu nie zrobisz,niestety takie zycie...

Gość Dlaczego tak jest
do mruuu Nie ku*** własnie przestałam pracowac ,przerwałam studia ,niemam mieszkania ,jedno co mi zostało to cudowny syn... ładna geba i zgrabna dupa

Gość faktycznie sprawa ciekawie nie
wyglada. Przede wszystkim to sie nie ludz, ze jesli rodzice odetna mu gotowke to on na skrzydlach do Ciebie wroci. nawet jesli to zrobi to za namowa swoich rodzicow, lub zostanie do tego przez nich zmuszony. Niestety jestescie jeszcze bardzo mlodzi. To, ze pracuje nie czyni go odpowiedzialnym mezczyzna z ktorym mozna zalozyc rodzine. Sama mowisz, ze ma dlugi bo przegrywa w pokera, co jeszcze bardziej stawia go w niekorzystnym swietle. Teraz powienniscie sie uczyc, a jesli nie to na pewno nie bawic sie zakladanie rodziny. Ty nie czekaj z rozlozonymi rekami na chlopaka tylko pogodz sie z mysla ze on juz z Toba nie chce byc. Musisz byc silna. Nawet jesli wrocilby przekonany przez rodzicow to ja np juz z takim czlowiekiem nie chcialabym miec nic do czynienia...

Gość mrumrumruu
to dawaj dalej dupy ...zobaczymy jak daleko zajdziesz matole

Gość anna1985
mrumrumru zamknij gębę lepiej, dziewczyny w tym wieku są dojrzalsze niż mężczyźni,skąd miała wiedzieć,że się tak zachowa,kocha go przecież.... Moja rada dla Ciebie "dlaczego tak jest" jest taka: wyprowadź się od niego do swoich rodziców,nic nie zmienisz w jego zachowaniu,postąpił z Tobą jak zwierzę i bydlę bez wszelkich uczuć i szacunku dla Ciebie i Waszego dziecka... Teraz musisz myśleć przede wszystkim o sobie i dziecku...Jak urodzisz to wystąp do sądu o alimenty,zresztą już teraz ma Ci płacić przed porodem,bo takie jest prawo w Polsce...Jak już będziesz miała przyznane alimenty,dziecko się urodzi to zajmij się głównie nim,wiem, że będzie Ci ciężko na początku,ale zobaczysz jak dziecko się urodzi to wszystko się zmieni... Jak już dziecko będzie miało kilka miesięcy i będziesz po połogu zajmij sie troszkę sobą,zgub parę kilogramów,zrób się na bóstwo jak facet będzie chciał odwiedzić dziecko i niech widzi co stracił...

Gość mrumrumruu
"skąd miała wiedzieć,że się tak zachowa,kocha go przecież" bla bla bla.........skad miala wiedziec????? no w sumie jak mu dala dupy w dyskotece a teraz z brzuchem lazi to faktycznie mogla nie wiedziec!!!!!!

Gość Dlaczego tak jest
do mruuu Nie znasz mnie a oceniasz odrazu załozyłas wnosek ze jestem puszczalska małolata!!!! Gówno wiesz bo nie wiesz jak było,niewiesz jakie decyzje musiałam w zyciu podjac... Mój ukochany postwił mi 8 mies temu wybór albo on alboi dziecko,chciał zebym usuneła juz wtedy zostawił mnie sama podjełam decyzje bez zastanowienia ze dziecko ...zostawił mnie i po 3 miesiacach wrócił ... Wybrałam dziecko pomimo tego ze mam 23 lata niemam własnego domu wielkiej kasy na kacie ... Ale mysle ze kazda kobieta ta co ma 23 lata i ta co ma 40 wybrałaby dziecko Wiec nie nazywaj mnie puszczalska gówniara bo puszczalska gówniara miałaby dziecko w dupie !a ja swoje dziecko kocham i nawet jesli miałabym byc całe zycie sama z dzieckiem to dziecka nie opuszcze

Gość Dlaczego tak jest
nie dałam dupy w dyskotece bo bylismy rok para!

Gość to ile w koncu 22 czy 23?
bo raz piszesz tak drugi raz inaczej

on niema pieniedzy ma długi bo wszystko przegrał w pokera przez net... skoro Twoj facet sie tak zachowuje to po co było to dziecko? planowane czy wpadka? Skąd mogłaś wiedzieć... ano mogłaś, bo ludzi poznaje się latami a podejmując tak ważną decyzję jaką jest potomek tzreba się zastanowić 3 razy a potem kolejne 10 żeby miec 101% pewności czy to dobry kandydat na meza i ojca. Logiczne, że jesli facet ma 21 lat (okres szaleństw, buntu, imprez, panieniek) to nie mozna się po nim spodziewac mega dojrzałego i odpowiedzialnego faceta - tak wiem, są wyjątki ale Twoj chyba nim nie byl skoro ma długi, bo gra sobie w pokera... bylo minelo, mysl o sobie, o dziecku i nie pakuj sie nigdy wiecej w związki bez przyszłości. A on kiedys dorosnie do roli ojca... moze za kilka lat... a jeszcze jedno : ile byliscie razem przed zajsciem w ciaze?

Gość Dlaczego tak jest
we wrzesniu skoncze 23

po roku zdecydowałaś sie na dziecko, nie majac kasy, mieszkania, pracy? i na dodatek zdecydowałaś sie miec to dziecko z 20 letnim gowniarzem, ktory ma jeszcze mniej od Ciebie? no to zaczynam sie zastanawiac czy kobiety sa w tym wieku dojrzalsze...

Gość Dlaczego tak jest
rok,wpadlismy ...rozstawalismy sie bylismy razem i tak na zmiane przez jego zachowanie...i stało sie zaszłam w ciaze wtedy kiedy moglismy sie rozstac było juz za pozno

Gość to nieodpowiedzialnie tez z
Twojej strony. Win chlopaka ale siebie tez zacznij. Skoro wiedzialas z kim masz do czynienia, ze to niedorosly gowniarz. To jeszcze pchalas mu sie do lozka.

Gość Dlaczego tak jest
Nie podjełam decyzji o dziecku swiadomie!!!Mówiac ulicznym jezykiem wpadłam

Gość anna1985
mrumru czy jak ci tam spadaj na forum pt "głupie cnotliwe idiotki"... Ludzie w jakich wy czasach żyjecie,myślicie,że każdemu tak się w życiu układa,że najpierw studia,dobra praca,narzeczony,ślub i potem dziecko,tak było za czasów naszych dziadków,bo wtedy nie było takiego luzu obyczajowego i ludzie się szanowali... Teraz mężczyźni są paskudni w tym wieku,egoiści bez mózgu,dziewczyny są dojrzalsze...a wracając do Twojego problemu-tymbardziej się wyprowadź skoro kazał ci usunąc ciążę,to jakiś palant nie wart zachodu...

Gość to nieodpowiedzialnie tez z
zawsze mozna zapobiec ciazy... Jest tyle srodkow antykoncepcyjnych. Ale trzeba byc rozsadym i takiego samego partnera trzeba miec. Jakby tak bylo ze co druga kobieta ktora uprawia seks by wpadala to bysmy mieli tutaj jedno wielkie przedszkole, od zobka zaczynajac.