Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego tak jest

Za 4 tyg rodze a on jednak chce byc wolny

Polecane posty

rozstawalismy sie bylismy razem i tak na zmiane przez jego zachowanie czy to nie powinien byc sygnał mówiacy, ze czas to skonczyc raz na zawsze? jesli czujesz ze rodzice Ci pomoga to super ale nie licz na niego. Mozesz wystapic o alimenty... ale pewnie i tak jego rodzice beda Ci placic bo z czego on ma to robic? i nie pros sie o jego milosc i zainteresowanie. Skoro on Cie tak potraktowal to Ty zrob dokladnie to samo.

Gość o matkoooooooooooo :P
ja tez wpadlam ale jak urodze bede miec 24l, a moj 28 i kazdej kobiecie zycze takiego faceta jak on, nie znamy sie dlugo, razem mieszkamy w jego domu, ale bynajmniej on sie z tego dziecka cieszy, mowi o takich rzeczach o ktorych ja na razie nie mysle np. o chrzcinach itp. prawda jest taka ze bedac z kims to sie poznaje ta osobe jaka jest, ja tez bylam z wieloma chlopakami i wiedzialam kto tak naprawde chce zalozyc rodzine a kto sciemnia byle sobie podymac.. spotykaqlam sie z 30latkiem i jemu rodzina i dzieci nie byly w ogole w glowie!! takze wiek tu nie ma znaczenia, liczy sie odpowiedzialnosc i przede wszystkim milosc partnera, bo ktos kto naprawde kocha to chce miec dzieci z druga osoba, a decydujac sie na seks musi rozwazyc mozliwosc ewentualnej ciazy!!

Gość Dlaczego tak jest
przeniose sie na forum ciaza poród i karmienie...tam uzyskam wiecej pomocy i informacji np jak zajmowac sie maluszkiem ...skoro tu zaczal sie temat antykoncepcji a na to juz jest za pózno...ja niemam problemu ze mam dziecko ja mam problem uczuciowy

a mama ci nie pomoze? przeciez sama nie dasz sobie razy ktos musi ci cos pokazac jak sie male dziecko przewija karmi myje itp.

Teraz mężczyźni są paskudni w tym wieku,egoiści bez mózgu,dziewczyny są dojrzalsze... tak sa ale kobiety powoli zaczynaja ich dogadaniac... poza tym jak juz ktos napisal, jest tyle srodkow antykoncepcji. To logiczne ze jesli spotyka sie faceta niedojrzałego, nieodpowiedzialnego, bez mieszkania, pracy, rozumu to stosuje sie najlepsza metode antykoncepcji albo i dwie zeby czasem nie zajsc w ciąże. Skoro para jest mloda, nie ma nic swojego oprocz dlugow to tym bardziej robi wszystko by nie wpasc. Autorka chyba o tym nie myslala...

Gość Dlaczego tak jest
,,i nie pros sie o jego milosc i zainteresowanie. Skoro on Cie tak potraktowal to Ty zrob dokladnie to samo.'' To sa słowa które tak naprawde mnie buduja i podnosza... nie powinnam siedziec ipłakac błagac o rozmowy i pytac dlaczego sie tak zmieniłes to on powinien zauwazyc ze robi zle

On tego nie zauwazy.. Wyprowadz sie do rodzicow tak bedzie lepiej, przeciez teraz wiecej sie stresujesz niz to potrzebne, a dziecko to wyczuwa ;/ badz dorosla odpowiedzialna osoba i zajmij sie swoim zyciem, a tego dupka zostaw bo nie zasluguje na ciebie

Gość mrumrumruu
napisz jeszcze do tego ze jestes debilna analfabetka i koniec...

Gość z doswiadczenia wiem
jestes beznadziejna, masz 20 lat nic pewnie w zyciu jeszcze nie osiagnelas i nawet nie potrafilas zwiazac sie z facetem ktory nadaje sie na ojca, wpsolczuje takim kobietom, nic dziwnego ze facet chce odejsc, przeciez nie zmienil sie ot tak nagle pewnie zawsze byl do dupy. Gratuluje.Twojemu dziecku oczywiscie

Gość upsssarinka
Co wy za pierdoły pociskacie, płakać sie chce. Dziewczyna nie chce abyście ją oceniali, bo niby po co. Gdyby mogła to pewnie cofnęła by czas, ale nie może. Dziecko to największe szczęście jakie może być na świecie i "Dlaczego tak jest" zrozumie to zaraz po porodzie. 23 letnia kobieta jest w zupełności dojrzałą, a wpadki sie zdarzają. Nie jedna/en z Was to wpadziochy, cieszcie się, że mieliście rodziców co was kochali i wychowali, lepiej lub gorzej ale jednak. Sama miałam 23 lata jak urodziłam córkę, ale miałam męża, który do porodu omijał brzuch dużym łukiem, ale jak się mała urodziła wszystko sie zmieniła, uwielbia ją ..... no iteraz mamy już drugą dziewczynkę i świata poza nimi nie widzi.....czasami ludzie się zmieniają. Trzymam kciuki za podjęcie właściwej decyzji, ale pamiętaj to dziecko jest najważniejsze, bo jest bezbronne i najbardziej to Ty będziesz mu potrzebna, postaraj się stworzyć mu najlepsze warunki...a czy z nim, czy bez niego, to Ty wiesz najlepiej. Życzę powodzenia i lekkiego rozwiązania:)

Gość dodam swoje 5 groszy
wyjedz do rodziców tam oni zaopiekują się Tobą (chyba ze nie chcą Cie widzieć) , dostaniesz od rodziców wsparcie psychiczne które jest Ci teraz bardzo potrzebne. Facet z którym jesteś nie da Ci miłości, poczucia bezpieczeństwa i jeszcze narobi długów - za jakiś czas będzie Ciebie i dziecko obwiniać że mu życie zmarnowaliście a po co masz takie głupstwa słyszeć? Mój partner jak sie dowiedział ze bedziemy mieć dzidziusia (też wpadaka) ucieszył sie jak małe dziecko i cieszy sie z dziecka nadal jest dla niego najważniejszym skarbem - takiej miłości powinno ono zaznać i Ty W życiu jest różnie moze za pare lat spodkasz człowieka dla którego Ty i Twoja dziecina będziecie całym życiem -tego Ci życze Narazie zostaw człowieka który jest nie odpowiedziany, nie zaradny i mysl o sobie i dziecku

Witaj. Mam dobrą radę, skoro masz możliwość mieszkania u rodziców, to na co jeszcze czekasz? pakuj torby i wyprowadź się najszybciej jak tylko potrafisz..Nie myśl że nie poradzisz sobie, bo wręcz przeciwnie, samej napewno będzie Ci lepiej. Jak to się mówi ' kobieta zawsze sobie poradzi, to facet będzie płacił alimenty przez te 20 lat. Skoro przed urodzeniem dziecka jest źle, to po będzie jeszcze gorzej.. niestety taka prawda, wiem z własnego doświadczenia.. Po co fundować dziecku takie atrakcje? nie chcesz tego zrobić dla siebie, to zrób to dla Syna.. po co ma na to patrzeć jak wam nie układa się. Chciałabyś aby Twój syn miał za przykład takiego ojca, a później stał się taki sam? wątpię..

Gość hhhhhhhhhhh
do " Z DOŚWIADCZENIA WIEM" zamknij mordę, a dobrze zrobisz !! Stało się i koniec. Kazdy jedzie po niej, a sami powiedzcie nie popełniacie blędów ?? Jakoś nie wydaje mi się.. Wspólczuję Ci sytuacji w jakiej jesteś. Moją radą jest narazie mieszkać u jego rodziców ( o ile dobrze się u nich czujesz itd) Jesli masz siedziec u nich tylko dlatego, zeby jemu robic na zlosc to lepiej odpuść .. szkoda Twoich nerwow w ogole .. a uwierz. ze jak jestes w porzadku dziewczyna to i z dzieckiem znajdziesz jakiegos porzadnego faceta !!

Gość Dlaczego tak jest
A nie myslicie ze on ma depresje spowodowana brakiem pieniedzy i boi sie jak to bedzie?moze sie ułozy jeszcze