Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt456873

Laptop -pomoc

Polecane posty

Gość nikt456873

hej mam pytanie czy jest tu ktoś kto zna się na parametrach ?? potrzebuje kupić sobie laptopa używanego do internetu i do pisania w ms office czy ktoś mugł by mi napisać jakie parametry powinnien posiadać taki laptop ?? b0o ja się kompletnie na tym nie znam. Z góry dziękuje

Jeśli tylko do tego, o czym piszesz to wystarczy najprostszy. Oby dobry akumulator miał i w miarę duży ekran. Ja bym brał 17" z pełnowymiarową klawiaturą i mocną baterią.

Gość nikt456873
dzięki za pomoc :)

Gość nikt456873
hej WeWo mam jeszcze pytanie dostałam propozycje kupienia takiego laptopa czy on się na da ?? procesor 400 mhz ram 128 albo 196, dysk wiekszy bo aż 6 GB producent gericom

Gość nikt456873
trafiłeś w dziesiątke z ceną :) ale do internetu i pisania wystarczy ??

Tak. Pamiętaj tylko, że żaden nowy program na tym nie pójdzie. Windows 98/Me. XP może da radę, ale mulić będzie. Internet Explorer 5 lub Mozilla Firefox 2. Office 2000. I raczej zapomnij o multimediach. Filmów na You Tube nie pooglądasz.

Gość nikt456873
włąśnie o taką pomoc mi chodzi i już rezygnuje bo prace musze pisać w ms offic 2003 lub 2007 no i jak już korzystać z internetu to z całego ;) to na co mam zwracać uwage żeby nie wybrać złomu ??

512MB RAM co najmniej. Dysk twardy powyżej 40 GB. Ekran 1024x768. Karta 64MB. Da radę z XP i Office 2003. Filmiki też nie będą się ciąć. Mam podobnego służbowego z tym systemem oraz aplikacjami i nie narzekam. Zresztą wodotryski mi niepotrzebne w pracy.

Gość nikt456873
WIEKIE DZIĘKI NAWET NIE WIESZ JAK MI POMOGŁEŚ :)

Gość nikt456873
POSTANOWIŁAM ŻE WEZME NOWY NA RATY :D TERAZ MAM PROBLEM KTÓRY JEST LEPSZY ;/ JEDYNY SLKEP W KTÓRYM KUPIE NA RATY TO http://www.euro.com.pl/ JAK BY I TYM RAZEM KTOŚ MI PORADZIŁ KTÓEY JEST NAJLEPSZ Z TYCH DO 1200 ZŁ (WIEKLOŚĆ EKRANU NIE MA ZNACZENIA JA WOLĘ MNIESZE 10 CALI)

Gość nikt456873
A ZE WSZYSTKICH LAPTOPÓW CZY TYLKO Z TYCH 10 CALOWYCH ?? I CZEMU TEN ?? CO SĄDZISZ O LENOVO?

Z 10-calowych. A o Lenovo nic nie myślę. Laptopy kupuje się Dell/HP-Compaq/Toshiba. Reszta po mojemu to ryzyko.

Gość nikt456873
A JAK BYŚ WYBIERAŁ ZE WSZYSTKICH TO WYBRAŁ BYŚ ...

Gość nikt456873
WIEM ŻE NUDZE ALE MI ZALEŻY :)

To bym nie wybierał do 1200 zł, a do 3600 :) Napisałaś do 1200 zł, 10 cali. Przedstawiłem.