Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaMM

Od lat kupuje uubranka dla niemowlat, jako hobby... co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość AniaMM
Hmmmm wlasnie zagladam do tego... Widze, ze masz swoj styl mebelkow :) Mi sie podobają nieco inne :) Ale te tez są fajne :)

Gość nie tylko ty. wiele lasek tak
zachorowałam też na taki drewniany dwupoziomowy kojec do pokoju dziennego: http://www.bedenbox.nl/images/101410-Letters-Ecru.jpg no i podobają mi się jeszcze takie królewskie łóżeczka i kołyski: http://www.babyhuyswebshop.nl/CmsData/Artikelen/Fotos/080983/080983_mi1_pd_1.jpg http://www.babyhuyswebshop.nl/CmsData/Artikelen/Fotos/203030/203030_mi1_pd_1.jpg innymi słowy jest w czym wybierać. :)

różne mi się podobają. ja jestem minimalistą i takież mam mieszkanie, ale oni są bardziej tradycjonalistami, więc patrzyłam pod ich kontem. :)

kątem

Gość AniaMM
Ech, tak czy inaczej, wydaje mi sie to byc ogromną frajdą :) chodzi o urzadzanie pokoiku dla dziecka :) Kupowanie wszystkiego itd :) Super sprawa :)

Gość podobniemem
mam podobnie,też kupuję ubranka w dużych ilościach,ale ja mam 3 zieci więc jest komu;)oczywiście najładnejsze są te namniejsze rozmiary, a dzieci tak szybko rosną. te z których wyrastają wystawiam na alll i to moje drugie hobby;)zawsze robię tanią wysyłkę i sprzedaję na sztuki od 1 zł i czekam aż któs wylicytuje. sama też uwielbiam licytować więc i ja licytuję używane na alll dla dzieciaków. lubię te emocje i tą wymianę ciuszków;)dla siebie nie mam tylu szmatek co dla dzieciaków:)

Gość AniaMM
Super sprawa te ubranka itd...:) Powaznie sie zaczelam zastanawiac nad otwarciem sklepiku. Powiedzcie drogie mamusie, co byscie chcialy znalezc w pobliskim sklepiku dla dzieci? Np taki asetyment jak pieluszki, rowniez, cz raczej ubranka, gry itd?

Gość No to tak:
Odpowiedziałam ci szczerze w drugim temacie. :)

Gość podobniemam
ja powiem ci szczerze, że nie lbuię sklepów,w których jest wszystko. lubie konkrety. jeśli sklep z ubrankami dla dzieci to nic poza nimi. nie lubię wchodzić do sklepu, gdzie na kilku metrach sprzedaca próbuje tak wszystko upchnąć, że nawet nie ma jak wózkiem wjechać.w sklepach z asortymentem dla dzieci musi być przede wszystkim przestrzeń, a jak jest ponastawiane wszystkiego to szczerze odechciewa mi się zakupów:O