Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola262626262626

DZIWNE!! mam prawie 27 lat i nie chce dziecka! czy to normalne?????????

Polecane posty

Gość ola262626262626

mam 27 lat i 2 lata temu wyszlam za maz. Maz od poczatku malzenstwa namawial mnie na dziecko. marzy mu sie trójka dzieciakow. Ale ja nie chce. oczy wiscie mu tego nie powiem. wymawialam sie zawsze ze mam duzo pracy itp. Oczywiscie kochalismy sie bez zabezpieczenia bo on chce dziecko. Ale zawsze obliczalam sobie dni plodne i wtedy bralam sobie nocki w pracy. Niewiem dlaczego tak jest. Dlaczego we mnie nie odezwal sie instynkt macierzynski mimo iz koncze za 3 miesiace 27 lat???? Dodam ze chce miec kiedyz dzieci ale nie teraz. bo nie chce zostac sama na starosc. jestem chyba jakas dziwna , bo chcialabym miec 20 lat. Poniewaz chcialabym urodzic przed 30 ale mimo to jak sobie pomysle ze za 3 lata bede miala dziecko to mnie szlag trafia . chcialabym zeby sie cofnal czas . chcialabym mies 20 lat , a za 5 llat dzidziusia ślicznego. Czy jestem jakas dziwna? czy ktos z was tez tak ma?

Gość ola262626262626
juz mi sie odwidzialo - tzn chyba chce, tzn chce!

Gość mitekk
dupa i cycki

Gość agta1234
o k.... "dzidzius" zal

Gość trząchnij mi gałęzią
chwali Ci się to , jesteś nowoczesną , wyzwoloną niewiastą , oby więcej takich w naszej UE

Gość czasem...
a potem będziesz chciała refundacji in vitro, będziesz się wypłakiwać na forach jaka jesteś biedna, samotna, będziesz czekac na te dwie kreski z utęsknieniem, małżeństwo ci się rozpadnie SPOKO powodzenia! raz pomyśl o drugiej osobie - mężu, dziecku- aby miało młodą sprawną matkę, jak mozesz tak kiwać męża, dobrze ci z tym?

Gość eeeeeerrr
no to czekaj czekaj potem bedzesz zmeczona a potem stuknie 41 i bedziesz za starae