Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Psycholog_dla_Ciebie

Porady psychologiczna przez internet

Polecane posty

Witam, jestem psycholożką. Jeśli potrzebujesz profesjonalnej porady, jednak nie masz możliwości osobistego kontaktu ze specjalistą, służę poradą przez e-mail. Ta forma kontaktu ma szereg zalet. Pozwala uzyskać pomoc anonimowo i szybko bez względu na to gdzie obecnie się znajdujesz. Jest zdecydowanie mniej kosztowna niż wizyta osobista. Pisząc do mnie masz czas zastanowić się nad tym co naprawdę jest dla Ciebie problemem. Nie musisz podawać swoich danych osobowych. Nie działają takie czynniki jak stres bezpośredniego spotkania z obcą osobą. W bezpieczniej atmosferze własnego domu uzyskasz fachową poradę. Istnieje oczywiście możliwość rozszerzenia naszego kontaktu o spotkanie czy rozmowę przez skypea lub telefon. Jeśli z jakiegoś powodu będziesz niezadowolony/na z moich usług możesz otrzymać zwrot swoich pieniędzy w ciągu tygodnia od zapłaty. Tym samym nic nie ryzykujesz. Jednorazowa konsultacja e-mail kosztuje jedynie 25 zł. Przelewu należy dokonać na moje konto i w ciągu 24 godzin otrzymasz fachową poradę. Jestem z wykształcenia psychologiem, odbyłam liczne szkolenia z zakresu psychoterapii. Za swoje usługi wystawiam rachunek. Zapraszam do kontaktu.: m.mogielnicka.psycholog@vp.pl

Gość witam witam
Ja potrzebuje porady raczej wzgldem mojego dziecka i jego trudnego usposobienia. Czy w tym wypadku tez moge skorzystac z oferty?

Gość czasem...
daj skan dyplomu lepiej

Oczywiście zapraszam do kontaktu również w sprawie problemów wychowawczych. Skan dyplomu prześlę zainteresowanym na maila w pierwszej kolejności wraz z nr konta do opłaty za konsultację. Pozdrawiam serdecznie

Gość pani madzia m...
nie zbyt dobry z niej psycholog.. :(

Gość jjjjjjjjqqqq
przez internet to nie pomoże. W necie to ja sobie sama znajde setki poradników ;)

Gość zarakula
a skad wiesz ze nie jest dobrym psychologiem??

Gość zarakula
a pani psycholog jest z sopotu??

Gość bo gdyby była
to by na pewno nie wierzyła w terapie przez internet- szuka naiwniaków.

Gość pani madzia m
dokladnie jak wyzej :)

Gość do Pani "psycholog"
To co robisz jest niemoralne- zwodzisz ludzi i dajesz nadzieje na to że przez internet pozbedą się swoich kłopotów. prawda jest taka, że to naciagactwo. zwodzisz ludzi i przez to nie beda oni szukac prawdziwej pomocy- okrutnie postepujesz.

Gość AniaMM
Rowniez jestem po studiach psychologicznych. I niestety, chcialabym uczulic ludzi, by z dystansem podchodzily do tego co pisze autorka. Nie istnieje cos takiego jak porada psychologiczna przez internet. To jest oszustwo. Osoba po studiach psychologicznych nie jest psychologiem, tylko magistrem psychologii. A jesli pisze, ze w kazdym zakresie, to zanczy ze w zadnym. Badzcie ostrozni.

Gdybym nie wierzyła w możliwość pomocy za pośrednictwem internetu, na pewno nie zdecydowałabym się na świadczenie takich usług. Jest wiele osób które z różnych przyczyn nie mogą skorzystać z pomocy bezpośredniej, lub zwyczajnie nie chcą tego robić i mają do tego prawo. To co proponuje nie jest psychoterapią i nie może jej zastąpić. W przypadku osób w głębokim kryzysie lub z poważnymi zaburzeniami oczywiście zalecam tradycyjną psychoterapię. Jednak nawet w takiej sytuacji uważam że kontakt ze mną to wspaniały krok by zacząć zmieniać swoje życie. Pozdrawiam z Sopotu ! Magdalena Mogielnicka PS: Również uważam że z książek, poradników można się wiele nauczyć ! :)