Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkami7

czy podczas wakacji można głosować?

Polecane posty

Gość malutkami7

Akurat 20 czerwca będę się opalać na riwierze Tureckiej i zastanawiam się czy jest możliwe głosowanie w wyborach? Od dawna już miałam zarezerwowane wakacje, a strasznie chciałabym iść na wybory. Macie może jakieś informacje na ten temat? Muszę się w biurze zorientować, ale chyba da radę jakoś zagłosować?

Gość labambasa
tylko za pośrednictwem SMSa 3.66 z vat

Gość bąbelka9909
Możesz głosować. Na stronie alfastaru jest informacja i link, poczytaj sobie o zasadach. Ja skorzystam z możliwości oddania głosu w tych wyborach! Bardzo fajnie, że ktoś zadbał o ludzi, którzy w tym czasie będą na wakacjach!

Gość malutkami7
Dzięki! Już dzwoniłam do alfy i mi powiedzieli co mam zrobić, muszę iść do urzędu po pewne dokumenty i będę mogła głosować :) Super bo już się wystraszyłam, że nie będę mogła oddać swojego cennego głosu ;)

Gość Miłosz Kłos
Ja swój wyjazd przesunąłem o tydzień, ale nie przez wybory. Miałem lecieć trochę wcześniej, ale stwierdziłem, ze wolę jechać na wakacje w lipcu. No i lecę niedługo do Portugalii! Doczekać się nie mogę, jeszcze oglądałem w alfa starze zdjęcia i naprawdę wygląda nieziemsko!

Gość Cenina Poznań
A jak ja w pierwszej turze mogłam głosować w rodzinnym mieście, a teraz na drugiej turze będę akurat w Bułgarii... nadal mogę sobie wziąć ten dokument z urzędu miasta? Tyle czekałam na te wakacje, nawet moja córka (12 lat) zniżkę jeszcze dostała! Więc byłam podwójnie szczęśliwa, że mniej nas to wszystko kosztuje z alfastarem, ale na wybory też bym chciała iśc.