Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudziarz

Ale ludzie są nudni...

Polecane posty

Gość Nudziarz
*Sami* - Meczyk z piwem w ręku... Piszesz o swoim 'mężczyźnie', rozumiem? :)

Gość walcz chłopie

o moim facecie? a owszem oglada mecze i potem dyskutujemy o grze naszych wspaniałych piłkarzy :)

Gość Nudziarz
No właśnie dziwię się, że jestem tak atakowany skoro jestem taki nudny i nie mam ciekawych przemyśleń. Zresztą pisałem już w pierwszym poście, że nie przekażę tego w taki sposób jakbym chciał. Zresztą czuję, że wyszedłem na zarozumiałego, tak jak przeczuwałem. No i szkoda, że nie znalazło się więcej osób, które wiedziałyby o czym piszę. Nie ma tu neurotyków? :(

hahahahahahahah koles coraz mniej osob sie nabiera na takie banialuki konkretnie: hobby, zainteresowania, ilosc lez w poduszce i skala twojego cierpienia

Gość gramw dwa ognie
Nie przejmuj się tym co pisze zawsze szczery i sami. Oni mają takie hobby.

nudziarz chciałes sie upewnić ze ktoś ma tak jak ty? biedactwo ,rozczarowałeś się ten świat jest zdecydowanie za okrutny dla facetów!

Gość Nudziarz
A ja nie oglądam meczów, wyrosłem z tego jakoś w liceum i już nie podnieca mnie analizowanie sposobu gry kilkunastu spoconych facetów :) Piwa też nie piję, bo nie boję się powiedzieć, że po prostu mi nie smakuje i nie zamierzam nikomu się przypodobywać. Domyślam się, że wg waszych osądów nie jestem prawdziwym mężczyzną. Pomimo to nawet nie jestem, bo dopiero 22 mi stuknie. Teraz pewnie zaczną się wjazdy na moje gówniarstwo, o ile jesteście ode mnie sporo starsi.

Gość mój ma przecudny tyłek
no i gdzie to "ironiczne i szydercze poczucie humoru"? trzeba było napisać, że jesteś bardzo wrażliwy i mamy Cię głaskać po główce

serio nie rozumiem prawiczkow a ja zrozumiałam i bardzo ich polubiłam Nudziarz---wychodzi na to ze wszystko cię nudzi to smutne

" Nic tylko rozmowy związane z ich nudnym życiem codziennym. Jak nie o studiach, egzaminach, kolokwiach to o imprezach, kto ile wypił, co głupiego zrobił. Zdaję sobie sprawę, że codzienność sama inspiruje takie tem" to ty jesteśnudny jak nie masz z nimi o czym gadać przykro nam

a ja zrozumiałam i bardzo ich polubiłam winszuje, stalas sie z automatu ich opoka i ekspertka, dlatego jeszcze raz prosze wskaz na roznice :-)

wyjasnij mi na przykladach czym sie rozni pitolenie tego pajaca od przecietnego forumowego prawiczka ale prawiki mają zainteresowania rozmawiają o polityce,potrafią filozofować mają poczucie humoru a ten.............po prostu przynudza

przyznam, ze najbardziej interesuje mnie ten placzliwy ton i przedstawianie sie w niekorzystnym swietle ile w tym jest pozy a ile fanatyzmu?

winszuje, stalas sie z automatu ich opoka i ekspertka nie,oni mają do mnie dystans i dlatego potrafię z nimi rozmawiać :)

Gość Nudziarz
Dobra starzy ludzie, wy tutaj cieszcie się dalej z waszych internetowych bitew, a ja spadam coś poczytać, bo i tak za długo siedzę już w internecie. Nie ma tu ludzi z podobnymi refleksjami, z którymi mogę o tym pogadać, więc lecę, bo widzę, że głupio zrobiłem wdając się w dyskusję z marnymi prowokatorami. I pamiętajcie, że świat jest dziwny i wszystko może się w nim zdarzyć, np. zdrada czy oglądanie meczyków z piwem w ręku.

Gość mój ma przecudny tyłek
oj już nie fochaj się Nudziarzu ;) a przemyślenia może i ktoś ma podobne, tylko szkoda, że przez 3 strony tematu nie potrafiłeś nam napisać jakie to masz przemyślenia..