Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziubka000000

Ojciec dziecka chce do nas wrocic!!

Polecane posty

mam problem kocham mojego bylego chlopaka (rozstal sie ze mna 4 maja) a od paru dni chce do mnie wrocic i do dziecka zaprasza mnie do miasta gdzie obecnie pracuje ale nie chce mu pokazac ze na kazde jego zawolanie jestem. czy poczekac az zacznie sie bardziej starac nie widzial dziecka juz 2 miesiace mowi ze brakuje mu go co mam zrobic pozwolic mu do mnie wrocic czy go olac?

Gość o mamusiu jejku jejku
napisz cos wiecej. byliscie małzenstwem? ile masz lat? dlaczego sie rozstaliscie? jaie były powody? czy go kochasz? czy masz kogos innego? czy on jest w zwiazku?

nie nie bylismy malzenstwem on ma lat 23 ja 21 rozstalismy sie dlatego bo bylam strasznie zazdrosna a pozniej sie spotykal z kims innym i stwierdzilismy ze musimy odpoczac od sienbie ja poznalam fajnego chlopaka przespalam sie z nim i on sie o tym dowiedzial i byl bardzo wkurzony ale wkoncu nie bylismy juz razem ... on nie jest w zwiazku mowil ze chce byc sam a ostatnio dostaje od niego smsy 'czy chcialabym by sie stosunki miedzy nami wrocily jak dawniej ' kocham go bo nas laczy wspaniale dziecko i chchioalabym bysmy byli razem ale on mnie czesto oszukiwal

Gość AniaMM
Wydaje mi sie ze zadne z Was nie dojrzalo do bycia w powaznym zwiazku, a tym bardziej.. jesli chodzi o rodzicielstwo... Najbardziej szkoda mi tu dziecka... Bo Wam nie wroze przyszlosci, (z tych opowiesci to wynika).

kochasz go ale nie chcesz zeby do was wrocil - kobieto lecz sie - kochasz niby kogos a w miedzyczasie sie z kims innym przespalac - super wiem ze nie byliscie wtedy razem ale skoro go caly czas kochalas to nie sadze ze to bylo odpowiednie. on tez z kims sie spotykal a teraz chce do ciebie wrocic - jestescie dziecmi nie potrafiacymi sobie radzic z zyciem