Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykro mi sie robi

moja matka jest niesprawiedliwa

Polecane posty

Gość przykro mi sie robi

Mimo iż, podłogi myje, ścieram kurze, łazienkę sprzątam co dwa dni, ugotowałam ostatnio obiad, kuchnie zawsze po sobie sprzatam, odkurzam, zmieniam wode w kwiatkach i podlewam, dosłownie zajmuje sie domem to moja matka ciagle mi mowi ze nic nie robie tylko przed komputerem/telewizorem siedze, albo mi przerzuca ze ja w przeciagu ostatniego miesaca nic nie zrobiłam tylko ten cholerny obiad ugotowałam :O ku*wa co ona mnie za nieroba ma? A jak jej mowie, ze jest mi przykro ze ciagle mysli ze ja nic nie robie, ze nie potrafi niczego doceniac to mi tylko mói: wyluzuj, jaka tu jestes marudna, nie produkuj sie już... nosz ku*rwa :(

Gość prosiaczek62
chyba tak za nieroba to jej powiedz prosto z mostu to ty kurwa nic nie robisz nie jestem twoim parobkiem

Gość tez tak mialam
ciagle cos mojej matce nie pasowalo. Ze nic nie robie ( choc ciagle sprzatałam ), ze kase od niej sadze ciagle, że ona to i tamto robi dla mnie itd. generalnie chciała mi dac do zrozumienia ze jestem leniem śmierdzącym. no i dała. tak , ze sie wkurwiłam i wyprowadziłam