Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ból jajnika

ból jajnika

Polecane posty

Gość ból jajnika

Proszę o pomoc! Do terminu @mam jeszcze tydzień, staramy się o dziecko, od samej owulacji tzn prawdopodobnego dnia zaplodnienia mam kłucia w jajniku było to w przybliżeniu 7 dni temu, teraz jajnik boli mnie prawie czły czas, tylko prawy, czasem podbrzusze. Nie wiem czy to na nadchodzącą miesiączke czy może zagnieżdżające się jajeczko? biały lepki sluz którego jest dużo, większa ilość śliny, ból piersi przy dotyku a kilka dni temu piekły mnie sutki ale tylko przez jeden dzień. Częste odwiedzanie WC....

Gość google nie gryzie....
pierwsza czesc to jakbym o sobie czytala;) Tyle ze ja do @ mam ponad tydzien... Objawy ktore opisujesz moga sugeowac ciaze, ale tez niekoneicznie. Mnie tez kluje lewe jajko.. ilu dniowe masz cykle i kiedy wypadalby pierwszy dzien okresu??

Mnie też kuje. Ale mnie być może od escpelle. Do miesiączki mam tydzień, a cykle mam 31 dniowe... mam nadzieję, że to nie ciąża. A i sutki też mnie bolą.

Gość swiatełko we mgle
okres mam dostac za tydzień we wtorek, cykle sie wahaja od 31 do 33... A Ty google nie gryzie :) Kiedy Ci wypada planowany dzień miesiączki?

Gość swiatełko we mgle
Charlotte300392 ja nic nie przyjmuje ale sutki piekły mnie tylko przez jeden dzień... To było kilka dni temu..

mi niby na 11 czerwca, cykle zawsze mialam 32 dniowe, w grudniu zaszlam w ciaze, niestety w lutym mialam zabieg, potem 2 opakowania tabletek, czyli cykle 28dniowe, wiec teraz nie wiem czego tak naprawde moge sie spodziewac.. Bol jajnika lewego straszny dzisiaj, cycuchy mam jakby wypelnione w srodku W zasadzie czuje sie tak jak przy pierwszej ciazy, ale z drugiej strony moga to takze byc objawy zupelnie czegos innego. Najgosze to obie wkrecac;) Przyjelam ze 10 robie test:) Mam nadzieje ze sie uda

wychodzi na to ze 4go mozesz juz robic test z krwi:)

Gość swiatełko we mgle
to trzymam za Ciebie kciuki! :) moje piersi mnie bola fakt ale tylko przy dotyku i po bokach. No w sumie mogłabym zrobić ale chyba poczekam na zwykły test kupiłam już sobie taki co na dwa/trzy dni przed okresem mozna zrobic ale zle zrobiłam, że go kupiłam korci mnie :/ wiesz mi się okres waha jak pisałam 31/33 teraz liczyłam na 33 dlatego wtorek ale równie dobrze mogę sie go od niedzieli spodziewać już jak co..

Gość swiatełko we mgle
to trzymam za Ciebie kciuki! :) moje piersi mnie bola fakt ale tylko przy dotyku i po bokach. No w sumie mogłabym zrobić ale chyba poczekam na zwykły test kupiłam już sobie taki co na dwa/trzy dni przed okresem mozna zrobic ale zle zrobiłam, że go kupiłam korci mnie :/ wiesz mi się okres waha jak pisałam 31/33 teraz liczyłam na 33 dlatego wtorek ale równie dobrze mogę sie go od niedzieli spodziewać już jak co..

tez trzymam kciuki, zapisze sobie stronke i koniecznie daj znac jak z testem:) jak bola przy dotyku to dobry znak.. nie rob teraz testu bo pewnie nie wyjdzie i sie rozczarujesz. To jest wlasnie njgorsze juz kupic, bo korci niesamowicie... Ale poczekaj, badz silna:)

Gość swiatełko we mgle
oczywiście, że dam znać!! wytrzymam... Chyba:) postaram sie jak coś zrobie go w niedziele rano!! Też daj znać co tam u Ciebie :)

Gość swiatełko we mgle
oczywiście, że dam znać!! wytrzymam... Chyba:) postaram sie jak coś zrobie go w niedziele rano!! Też daj znać co tam u Ciebie :)

Gość swiatełko we mgle

Gość swiatełko we mgle
Jestem... sama nie wiem bardziej smutna czy zla... Zrobiłam test i była jedna kreska jak nie dostane okresu to go powtórnie zrobie co prawda ma być we wtorek. Drugą kreseczkę widziałam bardzo słabą prawie niewidoczna i nawet nie przypominała rózowego koloru było ją widać tylko pod światło.. nie wiem co o tym sądzić...

Gość mnie jajnik boli
na dni płodne

Gość no to była
druga kreska czy tylko jedna? Choćby słaba druga to dobry znak :)

Gość swiatełko we mgle
zle to troszkę ujęłam były dwie ale ta w polu T była prawie niewidoczna widziana tylko pod kątem pod światło a i tak muszę przejść się do lekarza pewnie pójdę jutro miałam w piątek "atak" hm bo nie wiem jak to nazwać prawy jajnik mnie bardzo bolał zaczęło się około południa i bolał do póżnej nocy. Ból był silny ale nie aż tak przy chodzeniou jak przy leżeniu promieniował na pachwinę, plecy i pośladek... Do tego uporczywy od kilku dni ból głowy ...

Gość mnie jajnik boli
Jak zaszłam w ciążę to na teście u mnie ta druga kreska była prawie niewidoczna :-) Daj nam znać jak tam u Ciebie :-)

Gość swiatełko we mgle
Dam znać :) Dzięki za słowa otuchy :)

Gość swiatełko we mgle
Dam znać :) Dzięki za słowa otuchy :)

Gość mnie jajnik boli
Nie ma za co ;-) :-) Trzymam kciuki :-)