Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesnaczony jurek

CZARNE SKRZYNKI !! WSTYDZMY SIE ZA KOMOROWSKIEGO!

Polecane posty

Gość zniesnaczony jurek

KTO WOOGOLE POZWALA dać do opini pubicznej imtymne tresci załogi? czy to niepoważne.... NIECH TAK KOMOROWSKI DAJE NAGRANIA SWOJE JAK SIE W DOMU ODZYWA. JAK JEST TAKI MĄDRY.... prawde powinna poznac tylko rodzina a my powinni wiedziec tyle ile trzeba.... i TAK WIADOMO ZE RUSCY PRZEROBILI SKRZYNKI BO KTO BADA MIESIAC, A NIEWIERZE ŻEBY TAM PILOCI NIEKRZYCZELI COŚ W STYLU "je**ć ruskich", jezeli niebędzie słychac takich słów to wiadomo że przerobione... bo ja w takiej sytuacji to bym przeklnął wszystkich w koło.... a tak na marginesie niech ktoś odpowie na pytania: 1) dlaczego Komorowski na dzień przed wylotem zamienił się z senatorką Bochenek. 2) Dlaczego Schetyna, również związany ze służbami (MSW) zamienił się z Dolniakiem. 3) Kto usilnie naciskał na prezydenta żeby nie jechał pociągiem. Czym to motywował. 4) Kto i dlaczego zadecydował, żeby dziennikarze polecieli osobno.

Gość po pierwsze
Normalnie zamach!!!!!!!

Gość dsss
zamach

Gość a ja lubię....
ruscy napewno przerobili to na swoją wersje. U nich wystarczy jeden telefon z góry i albo przerobią albo kulka w łeb. a durne polaczki uwierzą teraz we wszystko i jeszcze będą wdzięczni ruskim. smiech na sali

Gość a ja lubię....
zapomniała dodac,ze Tusk będzie dziękował Putinowi i całował go po stopach no bo przecież najwazniejsze są dobre stosunki z Rosją. Polska jest niewazna...

Gość wszystko ujawnić
będąc rodziną zabitych w katastrofie prezydenta kraju i najwyższych osób w pańtwie głośno żądałabym pokazania całemu narodowi całych nagrań kwestie intymne??? to nie zabił się handlarz pietruszką tylko prazydent dużego państwa cóż takiego stałoby się mnie jalko rodzinie, gdyby sie okazało, ze pilot klnie, stewardesa umizguje się do nawigatora INTERES NARODU I PAŃSTWA JEST WAŻNIEJSZY OD takich pierdół wszyscy klniemy, jemy, sikamy i dupczymy co w tym dziwnego, żeby to aż tak ukrywać? ukrywanie treści intymnych to tylko pretekst, aby cos ukryć

Gość nodobra....
Jeśli coś będzie ukryte,prowadzić będzie do spekulacji. Ujawnić!