Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigunia rozmarzona

Czy spełniło Wam sie kiedykolwiek jakieś teoretycznie nierealne marzenie?

Polecane posty

Gość gigunia rozmarzona

Może nie tyle nierealne co takie, które wydawało Wam się że na pewno się nie spełni... Niektórzy sądzą że jeśli bardzo czegoś pragniemy to możliwe że nasze myśli przyciągną to do nas ;) Co Wy na to? Zdarzyło sie Wam tak kiedyś?

Gość malanowsk...
niestety niee...ale dobrze byłoby wygrać w totka...

Gość gigunia rozmarzona
Mięcho a opowiesz coś więcej? Jak to było? Dlaczego sytaucja niemożliwa a wyszło? Kurcze, jak ja bardzo czegoś pragne... z całych sił 🌼

Gość ukgdtmhik,o;;p
mnie się spełnia ale najpierw marzę, potem planuję, w końcu realizuję teraz mam takie żeby do 26 roku życia zamieszkać w górach... najlepiej w południowej europie

Gość bełagam
oj tak, do tej pory w to nie wierzę, ale spełniło się :-)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mnie to się nawet te realne nie spełniają :O

Jeszcze w podstawowce marzylam, chcialam mieszkac za granica i miec po mezu jakies zagraniczne nazwisko. Ale w tedy to nawet na wakacje nie wyjezdzalo sie za granice. I prosze ! Dzieciece marzenia spelnily sie. Jakos sie tak otoczylao:)

ja tam niczego nie pragnąłem na początku, potem marzyłem, ale samo się nie zrobi więc zacząłem działać i się udało. Recepta jest prosta - marzenia same się nie zrealizują jesli ty nic nie zrobisz, aby one się ziściły ;)

Gość gigunia rozmarzona
mówcie, mówcie - niech się doładuje pozytywnie ;) wiecie ja nie mam na mysli marzeń typu wygrana w totka czy tym podobnych kaprysów, mysle raczej o takich przyziemnych, normalnych sprawach które z jakichś tam powodów wydawałyby nam się niemożliwe, a jednak...

Gość gigunia rozmarzona
ja robie! robie wszystko co w mojej mocy ale potrzebuje oprocz moich staran jeszcze czegos - i to wlasnie uznalabym jako cud niemalze :(