Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HELpiii

ratunku

Polecane posty

Gość HELpiii

cześć 6 dni temu uprawiałam seks z chłopakiem raz się nie zabezpieczyliśmy w sumie wtedy trwało może 3 minuty bo ja spanikowałam i nie dałam mu nawet dojść bo się bałam poprostu. On wprawdzie mówi ze na pewno nic mu nie poleciało i ze nie mam się czym przejmować ale jak tak czytam to wszystko to zaczęło mnie to przerażać coraz bardziej... tym bardziej że dzisiaj strasznie boli mnie podbrzusze i często chodzę siusiu wprawdzie to podbrzusze boli mnie jak zaczyna mi się chcieć siku czyli zazwyczaj jak wypiję szklankę kawusi czy herbaty to później kilka razy muszę iść i śluz mam wprawdzie taki trochę ciągnący jest on trochę żółtawy i z takimi właśnie kawałkami jakby skóry.. czy mam się już zacząć martwić bo już nie wiem... jutro idę po test bo nie wytrzymam.... poradźcie mi coś szybko...

Gość nie panikujjj
dziewczyno moczopęd jest w 3 trymestrze ciąży poza tym śluz zmienia się wraz z cyklem!!!

Gość ha ha ha ha ha
Z kawałkami skóry????? Dziewczyno to, że chce Ci się sikac po kawusi albo herbatusi zaliczasz do objawów ciąży, i to już 6 dni po stosunku? To ja całe zycie jestem w ciąży!!! Zamiast wydawać 10 zł na test kup za nie prezerwatywy na przyszlość, żeby nie zadawac takich bzdurnych pytań kolejny raz

Gość po pierwsze
Nie panikuj. Nic ci nie jest. A nastepnym razem użyjcie prezerwatywy. Przecież jesli nie ciąża to są jeszcze różne choroby. Najpierw sie dzieci chcą bawić, a potem płacz....