Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

donkapatke

The Secret oglądaliście ten film? Co o nim sadzicie?

Polecane posty

Gość ikikiiii
sądzę, że tylko ograniczeni i głupi ludzie nie wierzą w moc siły podświadomości, ja sam jej nieraz doświadczyłem :)

oglądałam :) sądze,że każdy powinien go zobaczyć ;) zwłaszcza Ci,którym nie wchodzi czytanie książek,bo jak wchodzi,to może lepiej poczytać ksiązki dżozefa murphy'ego :P

Milky way a wpłynął ten film jakoś na Ciebie? Zmieniłaś swoje nastawienie do życia? Jeśli tak, czy było to łatwe?

tak,wpłynął i to bardzo :) od niego zaczęłam swoją przygodę ze zmianą myślenia,nastawienia,ale w moim przypadku nie było to łatwe,bo byłam melancholistką i ponurą pesymistką z myślami samobójczymi.To znaczy było o tyle łatwe,że od razu,móze nawet zbyt naiwnie uwierzyłam w to,że ten film jest prawdą.I zainteresowałam sie naprawde tym tematem,zobaczyłam,że to naprawde ma sens i że warto spróbować się zmienić,zamiast całkowicie pogrążyć. Teraz po roku (rany,kiedy to zleciało?!) jestem lekkoduszną optymistką ale i tak jeszcze wiele musze zmienić.To znaczy,nie musżę,ale chcę :)

O miło to czytać. Ja też z natury jestem pesymistką, ale ten film pokazał mi jak głupie błędy popełniałam, też zaczynam się uczyć myśleć tylko o tych dobrych rzeczach, mimo że czasem to trudne, ale wciąż walczę :-)

Widzę że mało ludzi interesują takie tematy jak ten. Wszyscy wolą siedzieć na tych gdzie jest sex hazard i przemoc ;-)