Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogodynka678

Nie macie juz dosc tej pogody????????????

Polecane posty

Gość pogodynka678

Caly czas pada deszcz ani z dzieckim na zew wyjsc a w domu siedziec to mozna ocipiec. Wie ktoras od kiedy ma sie zmienic pogoda????

Gość chyba faktycznie
u nas pada od wczoraj znów (bo weekend był tylko z przelotnymi deszczami, a cały poprzedni tydzień ulewny non stop) pada non stop.............stosunkowo zimno bo 15 st ( od czwartku zeszłego tygodnia było po 23-28 st) ......... Wilgoć w powietrzu mnie doprowadziła do zapalenia 3 stawów większych (bark, biodro, kolano)kilku stawów mniejszych (kręgosłup) oraz zapalenia ścięgna Achillesa...........nikomu nie życzę..........co mnie zmusiło do 2 tygodniowego zwolnienia lekarskiego (tylko na całe szczęście bo skorzystałam z rewelacyjnego zabiegu ) wczoraj i dziś byłam w pracy i..............wieczorem pilna wizyta u pediatry z Córką....... Diagnoza - obustronne zapalenie uszu i angina......... Antybiotyk i tydzień kiblowania w domu.......... W takich warunkach wirusy i bakterie mają się wręcz znakomicie........ KURNA CHATA żeby uniknąć przekleństw! Pocieszam się, że "już" 22 czerwca wylatuję w cieplejsze i pogodniejsze miejsce, na całe 10 dni.......... Mam nadzieję, że los mi nie spłata kolejnego "figla"........ SŁONECZKA CHCĘ! CIEPEŁKA! A tu.......................d...............pa!

Gość chyba faktycznie
A co do zmiany pogody, to ponoć jakoś w sierpniu ma być pogodnie......... A tak...............taka przeplatanka.............z przewagą tych bardziej szarych dni:( Kurna ceny plonów rolnych w tym roku będą masakryczne:( Ziemniaczki (nasze polskie młode) jak już nie pogniły to pogniją na pewno zanim zostaną wykopane.............a tam,żeby tylko ziemniaczki:( SZKODA GADAĆ bo w..........rw bierze!