Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulina7777777

Super leżaczek z gratisami aukcja.

Polecane posty

Cześc dziewczyny, mam do sprzedania fajny lezaczek Fisher Price z całą masą gratisów w postaci zabawek i dwóch nowych baterii. Lezaczek z wibracjami dla dziecka do 18 kg. Zapraszam na aukcję, i nie zapomnijcie zajrzeć do linka z gratisami :-)

wezcie mi powiedzcie dlaczego nie wystawiacie wlasnych zdjec tych kolsek tylko sciagniete z netu?

fajna babka, wygląda na drogo:-) Ja nie bardzo lubię wystawiać na all, rzadko to robię. Co do zdjęć z katalogu to wkleiłam takie, ponieważ mam kiepski aparat i na zdjęciach leżak chociaż w super stanie wyglądał na wyblakły:-(

Gość chciałabym wiedzieć jak Wy to
fajna babka fajny ten leżaczek, zastanowie się o:P

Gość a ty wiesz że ten
aparat chicco co dajesz w gratisach kosztuje 33zł? Sporo tych gratisów, gdzie jest haczyk? ;-p

Nie ma :-) Po prostu oddaje też zabawki, którymi moja córka się nie bawi. Poza tym niedługo się przeprowadzam i nie chcę niepotrzebnych rzeczy ze sobą ciągnąć. Może komuś się przydadzą:-) Zapraszam na licytację, warto naprawdę:-)

Gość Ja niecierpię tych leżaczków
bo one się w ogóle nie bujają. Miałam taki i wywaliłam, kupiłam drugi na cienkich drutach i wreszcie dziecko miało życie, bo w tym wielkim plastiku można usnąć z nudów. Żeby się nim dziecko samo bawiło musi być na tyle duże żeby sięgnąć nogami podłogi i się odepchnąć. Dla niemowląt to porachaaaa taka jak z Olsztyna do Katowic!!!!!!!!!

Gość mrumrumruu
jezuuuu to znowu ta jebnięta handlara wypierdalaj sciero z tym dziadostwem!!!!!!!

Po pierwsze jaka "handlara"? Po druge po co te bluzgi?? Już nie stać nikogo na kulturalną wypowiedz? Po trzecie jak komuś nie pasuje to nie musi kupować:-p Rynek jest tak zapchany takimi rzeczami,że jest prawo wyboru.