Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie mi proszę

JAK ODCZYNIĆ UROK????

Polecane posty

Gość pomóżcie mi proszę

Pieprzona cyganka 10 lat temu w złości wykrzyczała mi w twarz coś potwornego :( Mimo że w to nie wierzę zrujnowała mi te 10 lat. Ja nie wiem już co robić, jak to odczynić? Juz nawet się zastanawiam czy do jakiejś wróżki nie pójść, żeby mnie chociaż okłamała i powiedziała "oczynione", posypawszy mnie solą spożywczą.

Gość pomóżcie mi proszę
jutro kupię to ziele. Nie wiem gdzie, przejdę całe miasto. Chwycę się wszystkiego, żeby tylko uwierzyć że to odemnie odeszło.

Gość pomóżcie mi proszę
kamilcia spróbuj też to ziele

Gość pomóżcie mi proszę
Cześć. Przeczytałam ten drugi topic o czarcim żebrze wczoraj i przeszłam dziś całe moje miasto za nim. Wierzcie mi lub nie, ale to były najgorsze zakupy w moim życiu, okazało się że pozamykano wszelkie sklepy zielarskie jakie znałam a jeden z nich no poprostu rozpłynął się w powietrzu, 2 razy weszłam pod auto tak że niemalże zginęłam, ludzie na mnie wpadali, wypadł mi fleczek, po drodze zgubiłam ulubiony kolczyk, już się miałam poddać chodziłam już 5 godzin i przeszłam z 10 kilometrów kiedy zobaczyłam ten napis ZIOŁA w jakiejś małej uliczce. No okropne zakupy, nie wiem co czy licho się broniło ale coś strasznego. Jak już znalazłam kupiłam 5 opakowań, w drodze do domu już się wszystko uspokoiło.

Gość pomóżcie mi proszę

Gość pomóżcie mi proszę
macie jakieś jeszcze pomysły? Zaraz idę się kąpać w tym żebrze, już wszystkiego się chwycę, żeby się tylko uratować :(

a coz takiego ta Cyganka powiedziala? dziwie sie ze wierzysz w takie bzdury, kilka lat temu jedna chciala na mnie rzucic klatwe, zebym byla bezplodna. Wysmialam ja i mam 2 dzieci :D

Gość pomóżcie mi proszę
nie każ mi tego pisać :( Wiem wiem, że to niby brednie, ale nie umiem wyrzucić tego z głowy! Może jesteście bardziej silne i mniej podatne na wpływy niż ja.

Gość pomóżcie mi proszę
eh... dźwigam

Gość pomóżcie mi proszę

Gość pomóżcie mi proszę
dzięki blondynek poszukam lada moment, nieee jeszcze nie dziś się wykąpię. Zamierzałam wczoraj, ale był w domu taki chaos i tyle ludzi, że nie miałabym czasu tak długo w tej wannie poleżeć jak bym chciała. Wiem, że to głupie mam dobre przeczucia co do tego zioła. Może im uda się wmówić mojej głowie że wszystko już ok. Tutaj wam wklejam z jakiejś stronki przepis na tą kąpiel: A jeszcze przepis na kąpiel oczyszczającą złą energię: Przygotuj kąpiel z dodatkiem wywaru z czarciego żebra (5 łyżek ziół zalać 2 szklankami wrzątku, parzyć przez ok. 10 minut, potem przecedzić przez gęste sito do wanny) i dodatkiem garści soli. Kąpiel powinna być dosyć ciepła, ale należy uważać, żeby nie zasłabnąć.... więc nie za gorąca. Zapal białą świecę, przez kilka minut w ciszy przeanalizuj wszelkie wydarzenia z Twojego życia. Wyobraź sobie jak bledną problemy, rozmywają się i znikają. Wejdź do wanny i zmyj z Siebie wszystkie problemy, które Ci ciąża, zamknij na chwilkę oczy i wyobraź sobie, jak wszystko to co złe przenika do wody, odkleja się od Ciebie... Zrelaksuj się... Wyciągnij korek z wanny i wyobraź sobie, że problemy wraz z wodą odpływają otchłań. Zrób sobie chłodny prysznic. Świecy pozwól wypalić się do końca.

Gość pomóżcie mi proszę
tak samotności ale takiej permanentnej. Nie wiem czy działałoby to tak dlugo, ale przez te 10 lat praktycznie o niczym innym nie myślę. Chciałabym się wrócić do tej chwili i zwyczajnie ją skopać. :(

Gość to czarcie zioło pomaga
!!!!!!!!! Moje życie w końcu ruszyło kiedy się tego chwyciłam. Teraz już co wieczór się w tym kąpie.

Gość pomóżcie mi proszę

Gość a nie przyszło co do glowy
żeby udać się do ksiedza ? Bo rozumiem, że skoro wierzysz z złą klątwę cyganki, to wierzysz w złe moce, więc wierzysz również w Boga. A kto jak nie On jest wlasny poprzez swoich kapłanow uwolnić ciebie od złego ?

Gość pomóżcie mi proszę
nieeee, bo nie znam żadnego księdza który wziął by mnie poważnie, ani w ogóle takiego z którym mogłabym tak normalnie pogadać. Nie znam po prostu.

Alla Chrzanowska radzi: Zdejmowanie klątwy samotności. Rytuał zdejmowania tej klątwy jest najskuteczniejszy, gdy wykonuje się go drugiego dnia dowolnego miesiąca. Faza Księżyca w tym przypadku nie ma znaczenia. Do wykonania praktyki potrzebna będzie woskowa świeca, ustawiona w takim miejscu, gdzie będzie mogła stać nie ruszana przez kilka dni. Zapal świecę drugiego dnia miesiąca o wschodzie Słońca i wypowiedz następującą modlitwę: " O dobry i miłosierny Boże, który miłujesz wszystkie dzieci swoje, okaż mi swą łaskę i zdejmij ze mnie klątwę samotności. Spraw, by wokół mnie byli ko- chający ludzie. Naucz mnie kochać i otwórz na miłość. Pozwól rozumieć kochanego człowieka i być przez niego rozumianym. Pomóż mi być prawym człowiekiem i wspieraj mnie w uczciwych zamiarach. Oczyść mnie ze zła i otwórz na dobro. Tobie Boże powierzam moje życie i wszystkie moje sprawy." Dopilnuj by po tych słowach świeca paliła się jeszcze przez kilka minut, a następnie ją zgaś i ponownie zapal o zachodzie słońca, tym razem wypowiadając następujące słowa: "O dobry i miłosierny Boże, dziękuję Ci za Twą wielka łaskę i oczyszczenie mnie z klątwy samotno- ści. Wiem, że pod Twoją opieką jestem bezpieczny i żadne zło mnie nie dotknie, a życie moje wypełni czysta i dobra miłość. Niech się dzieje wola Twoja, Panie" POwtarzaj te czynności przez kolejne jedenaście dni, tak, żeby w sumie było ich dwanaście. Czternastego dnia miesiąca, wieczorem, ostatni raz zapalając świecę powiedz: "O dobry Boże! Twoja miłość jest bezgraniczna, a jej łaska spłynęła na mnie. Od dziś i ja będę pe- łen miłości i nikt, kto samotny od moich drzwi nie odejdzie bez pomocy, a Ty Panie wspieraj mnie i oświecaj. Tobie Boże i Twemu miłosierdziu po- wierzam moje życie i wszystkie moje sprawy." Świecy pozwól dopalić się w sposób naturalny do końca i pamiętaj o złożonej Najwyższemu obietnicy.

Gość pomóżcie mi proszę
dzięki blondyn :) 🌻 Od jutra zaczynam działać. Muszę sobie poradzić z tym zanim całkowicie oszaleję.

Gość też jestem tym zainsteresowana
mam to czarcie zioło w domu, ale nie wiem jak się w tym wykąpać? Zrobić napar wlać do wanny i dodac wody?

Gość pomóżcie mi proszę
wykapalam sie w naparze :D Zrobilam wyjatkowo mocny. Chyba udalo mi się wmówić sobie że cześć tego uroku ze mnie 'wypłynęła'. Powtorze to jeszcze jutro i po jutrze. Nie mialam bialej swiecy wiec użyłam czerownej, myslę że czarom to wszystko jedno, w końcu itak ta świeca w procesie produkcyjnym najpierw była biała :) Powiem wam, że czuję się całkiem nieźle teraz. Zobaczymy jak się będę czuła po 3 razie. Jeśli 3 razy lepiej to alleluja.

Gość pomóżcie mi proszę
do pani wyżej. Ja tak właśnie zrobiłam, mocny napar w 2 ogromnych garnkach.Przelałam do wanny i dodałam wody.

Gość jjjjjjjjqqqq
pomóżcie... - czy ty nie zdajesz sobie sprawy, że klątwa działa, bo w nią wierzysz? że to psikus podświadomości i tzw. samospełniająca się przepowiednia - tak intensywnie o tym myslałaś, że podświadomie sama dążyłaś do tego, że to się dzieje! nie wiem w 100% czy tak to działa ale tak czytałam u Murphyego

Gość pomóżcie mi proszę
Wiem, i dlatego kąpie się w tym chwaście żeby wmówić mojej podświadomość że to odeszło. To jest potrzebne mi. Wiesz o co mi chodzi? Ciężko mi to opowiedzieć, chodzi o to że łatwiej mi wybić to sobie z głowy kiedy odstawię jakieś cyrki w realu. Nie wiem jak właściwości magiczne ziółek, ale tak mnie boli gardło, że słowa powiedzieć nie umiem :D Lece do apteki.

Gość wydryluje slina cie
a tam tam wierze w takie rzeczy, klatwy i uroki nie rz sie przekonalam ze odmowienie uroku pomaga

Gość pomóżcie mi proszę
co znaczy odmówienie uroku?

Gość wydryluje slina cie
u nas sie mowilo odmowienie uroku, to jak odczynienie, tylko ze w tym pierwszym to mowia jakies regulki, ale w obydwu o to samo chodzi zeby zdjac urok

Gość pomóżcie mi proszę
a napiszesz mi jak się to robi?