Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie mi proszę

JAK ODCZYNIĆ UROK????

Polecane posty

Gość gość
Witam, nazywam się Bartosz Kazibudzki. Moja witryna to ScalenieDuszy.pl Jeśli ktoś ma pytania jak odczynić urok - służę poradą oraz pomocą. Tak naprawdę odczynienie samego uroku jest proste, ale wcale nie gwarantuje poprawy sytuacji :] ... Trzeba czegoś więcej Pozdrawiam Bartosz Kazibudzki ScalenieDuszy.pl NIP 6443271149

Gość gość
Jak ktoś rzucił na Ciebie urok, to idź do diecezjalnego egzorcysty. Inne sposoby walki z tym mogą Ci jeszcze bardziej zaszkodzić.

Gość gość
Mnie też przekleła cyganka. Rok temu wykrzyczała mi, że nie będę miał w życiu nic i teraz się spełniło. Rozchorowałem się, zostałem oszpecony po operacji w niewytlumaczalny sposób, straciłem pracę i miłość życia. Co mogę w takiej sytuacji zrobić?

Gość gość
ludzie pomocy mam w domu brata ktory pije robi straszne awantury nie moze na nas patrzec choc chcemy dla niego jak najlepiej nigdy nie robimy mu krzywdy sam prowokuje awantury mam podejzenie ze pewna kobieta zucila na niego urok i przez to taki jest nie daje juz rady dalej tak zyc POMOCY

Gość gość
Słyszałam, że dobrym sposobem jest poświęcić taką osobę wodą święconą w nocy kiedy śpi. Na pewno nie zaszkodzi a pomóc może ;)

Gość gość
Niestety ale klątwy i uroki to bardzo niebezpieczna rzecz ! Nie radze próbowac z tym robić cos samemu. należy się zwrócić do odpowiedniej osoby . Ostatnio z tym miałam problem ale to długa historia . Polecam raczej egzorcystów świeckich ponieważ egzorcysta kościelny raczej będzie wmawiał, zę to choroba psychiczna :/ Przeszłam to wieć wiem co mówię . Ale trzeba raczej znaleźć jakąś osobę godną polecenia np. Sylwie Jacewicz Górską . Pisałam też do wróżki sari - ona jest bardzo dobra ! Odradzam samemu cokolwiek robić bo mozna sobie bardzo zaszkodzić!

Gość 7letni pech
pomóżcie mi proszę - mam identycznie to samo ale mi nic nie pomaga... byłam nawet u tej znachorki, jedynie na chwile czuje się inaczej potem znów te dziwne uczucie bezradności... :/ ja już nawet nie mam siły żyć z tymi chorobami o KTÓRYCH przed tą jeb... cyganką nawet nie pomyślałam bo nigdy nie byłam w szpitalu a teraz... szkoda gadać bo to aż nie możliwe żebym dziewczyna 25 lat nie piła, nie paliła i miała takie choroby! problemy i wszystko do góry nogami niż było przed tą sytuacją,gdybym wiedziała że naprawde istnieją te uroki, klątwy to bym ją skopała kurw.. brudasa. a ci co tego nie przeżyli i nie mają o tym pojęcia NIE CZYTAĆ I SIĘ NIE WYPOWIADAC! po ch... tu włazicie i komentujecie jak was to nie interesuje?!! he.

Gość gość
Magia naprawdę działa, jestem pewna bo w moim przypadku dokonała cuda. Rytuał wykonałam sama i chłopak wrócił do mnie błagając o wybaczenie. Teraz o mnie dba i jest naprawdę cudownie. Jak ktoś chce to piszcie monia-gruszecka@tlen.pl to napisze jak odprawiłam swój rytuał

Gość gość
Urok cyganki moze odczynic tylko cuganka

Gość olkyh

Polecam forum urokimilosne.fora.pl

Gość kaja

Bardzo polecam Aymadona Ori (rytualnie@gmail.com) Poleciła mi go wróżka z grupy na facebooku o ezoteryce. Napisałam do niego na maila  i poczułam ze to on powinien mi zrobić rytuał. Ponad tydzień go odprawiał i ponad miesiac czekałam na to żeby zadziałał. Cały czas miałam z nim kontakt, dodawał mi otuchy i pocieszał kiedy miałam chwile zwątpienia. Cudowny człowiek. 

Gość Kostek

A ja u Aymadona na efekty egipskiego ryta czekałem 10 tygodni. Juz traciłłem wiarę w to że się uda. 

Gość beata

Hej Kostek ale udało się rytuał działa?

Gość
18 godzin temu, Gość kaja napisał:

Bardzo polecam Aymadona Ori (rytualnie@gmail.com) Poleciła mi go wróżka z grupy na facebooku o ezoteryce. Napisałam do niego na maila  i poczułam ze to on powinien mi zrobić rytuał. Ponad tydzień go odprawiał i ponad miesiac czekałam na to żeby zadziałał. Cały czas miałam z nim kontakt, dodawał mi otuchy i pocieszał kiedy miałam chwile zwątpienia. Cudowny człowiek. 

...olo wszedzie to piszesz

Gość Gośka

Też polecam Aymadona bardzo. Na początku kwietnia skontaktowałam się z nim na facebooku i po kilku dniach zrobił rytuał egipski dla mnie który zadziałał niesamowicie szybko aż trudno w to uwierzyć bo w 14 dni mam efekty. 

Gość

jaaaaaassssne

wczesniej o gosciu zero wiadomosci a teraz nagle wysyp

nwe wcielenie svety?

Gość Lilili

Tak Bazienko może Ci trudno uwierzyć ale Aymadon jest prawdziwy, prowadzi facebooka, ma tam swoje prawdziwe zdjęcia, wczoraj na przykład miał na zywo live'a z rytuału Beltane, na live była jego twarz oraz jego kobiety. Te "lajwy" robi dość często. Ja zamówiłam u niego jakiś czas rytuał finansowy i zadziałał może nie mam milionów ale zmieniłam pracę i mam zdecydowane lepsze warunki pracy oraz większe wynagrodzenie. Może tutaj o nim nie było jak piszesz, nie mam pojęcia ale czy o wszystkich musi być w internecie? Co jeszcze? Aymadon pracował z Ezo TV i miał programy na żywo z Kosmica TV. Ma dużą wiedzę. Nie wiem dlaczego negujesz go samej nie sprawdzając? ja w magii miłosnej go na chwilę obecną nie polecam bo nie sprawdziłam, dopiero się zastanawiam. Co ciekawe można u niego zapłacić 1/2 ceny przed a 1/2 po efektach. Ja tak płaciłam. Jest uczciwy bez dwóch zdań.

Gość Marina

Uczciwa jest rytualistka ewa nie mylic z wrozka ewa !! rytualistka.ewa@gmail.com gdyby ktoś potrzebował skorzystac. ja polecem bardzo

Gość Kaśka

Cześć, mam pytanie czy ktoś z was zamawiał rytuał u Ingi Herold?

Gość Gość

Korzystal ktoś z usług Aymadona lub rytualistki Ewy?

Gość Od czarów z daleka

Ty się lepiej pomodl do Matki Boskiej.  Ona pomaga. 

Gość ania ania

Hej, ja korzystałam z uroku miłosnego i zamówiłam go u Aymadona. Jestem zadowolona bo tym razem nie zostałam oszukana i urok działa i to działa konkretnie. Czekałam na efekty około 50 dni. Pisałam też wcześniej z rytualistką Ewą ale jakoś nie przekonała mnie do siebie i czasem pół dnia czekałam aż mi odpisze na maila a z Aymadnem pisze na faceboku. 

Gość Lipovska

Ja z kolei bardzo jestem zadowolona z zamówionego rytuału krwi u Werity Werajtis werita.werajtis@gmail.com Nie zapłaciłam dużo i też nie czekałam długo aż rytuał się spełni. Spełnił się po 6 tygodniach. Bardzo ją polecam.

Gość Laufer81
1 minutę temu, Gość Lipovska napisał:

Ja z kolei bardzo jestem zadowolona z zamówionego rytuału krwi u Werity Werajtis werita.werajtis@gmail.com Nie zapłaciłam dużo i też nie czekałam długo aż rytuał się spełni. Spełnił się po 6 tygodniach. Bardzo ją polecam.

Zeby tak tobie ktos wpiepszyl na ulicy ty stara kurffo...

Gość bibi

robiłam urok u Alanny 23 sierpnia, wczoraj po 5 miesiacach milczenia odezwał się do mnie człowiek na którego zrobiłam urok miłosny tzn zrobiła go Alanna. dam znać wam co dalej na razie jestem cała w skowronkach.

Gość Mika

Uważam, że Alanna Onyxia to jedna z najlepszych rytualistek zaraz po Marii Bucardi. Niestety na Marię mnie nie było stać, ale znam osobę której pomogła, ale ta osoba zapłaciła 6 tyś zł za rytuał, tyle ze ta dziewczyna pracuje w banku w Anglii i to nie były dla niej az tak ogromne pieniadze jak dla mnie zarabiającej z złotówkach. Ja zamawiałam rytuał miłosny u Alanny i jestem szczęśliwa i bardzo bardzo zadowolona. Rytuał jest oki, działa. Ten mężczyzna wrócił do mnie. 

Gość
Dnia 1.05.2019 o 22:33, Gość Lilili napisał:

Tak Bazienko może Ci trudno uwierzyć ale Aymadon jest prawdziwy, prowadzi facebooka, ma tam swoje prawdziwe zdjęcia, wczoraj na przykład miał na zywo live'a z rytuału Beltane, na live była jego twarz oraz jego kobiety. Te "lajwy" robi dość często. Ja zamówiłam u niego jakiś czas rytuał finansowy i zadziałał może nie mam milionów ale zmieniłam pracę i mam zdecydowane lepsze warunki pracy oraz większe wynagrodzenie. Może tutaj o nim nie było jak piszesz, nie mam pojęcia ale czy o wszystkich musi być w internecie? Co jeszcze? Aymadon pracował z Ezo TV i miał programy na żywo z Kosmica TV. Ma dużą wiedzę. Nie wiem dlaczego negujesz go samej nie sprawdzając? ja w magii miłosnej go na chwilę obecną nie polecam bo nie sprawdziłam, dopiero się zastanawiam. Co ciekawe można u niego zapłacić 1/2 ceny przed a 1/2 po efektach. Ja tak płaciłam. Jest uczciwy bez dwóch zdań.

ja tam nie uwazam, ze uczciwa osoba blokuje czyjekolwiek komentarze na forum gazeta 🙂 pozwala  na posty szkalujace mnie, a jak sie do nich odnioslam ( nie do samego aymadona), to zostalam zablokowana oraz moje posty usuniete. szkalujace zostaly 🙂

wiec jesli ktos ma moderowane komentarze ( zostawia tylko przychylne), to mojego zaufania nie wzbudza 🙂

Gość

Maria bucardi... korzystalam 8 lat temu. typ ma dzis zone i 2 dzieci, tak "zadzialalo"

Gość xvz

TY oszustko????? TY korzystałaś?? Ty masz tupet bezczelna babo. Oszukujesz ludzi, wyłudzasz kasę za rytuały kórych nie robisz i jeszcze masz czelność pisać żebraku że robiłaś rytuał u Pani Marii?? Ciebie żebraku nie byłoby stać nawet na wróżbę/ jedno pytanie u Pani Marysi. Skończ już kłamać. Polecasz na priv jako zadowolona osoba z rytuału niby sprawdzone wróżki a tak na prawdę to maile są twoje, ale wiesz co??? Już kilka osób się zebrało i będą pisać do kafeterii. Dostaniesz oszustko bana na IP i skończy się oszukiwanie ludzi. Niech kafeteria się tobie przyjrzy naciągaro. Kochani, wpisze w google "bazienka kafeteria"- wyskoczy wam wiele wątków, wszystkie na wątkach o rytuałach miłosnych. Ta oszustka ma kilka tysiecy postów i siedzi na forach kilka lat tylko na wątkach miłosnych. Wielu stałych bywalców już ją zna. Zresztą sami poczytajcie. Jest obiektem kpin. Na wielu wątkach ludzie już wiedzą. I zebrało się kilka osób i będę pisać do kafeterii że to oszustka bo zostali przez nią oszukani. Czytałam o niej  na kafeterii. Na gazecie też jest wątek o niej jak naciąga ludzi. Na forum ezo też dziewczyny przed nią ostrzegają. Poczekajcie chwilkę a zaraz zacznie siętu tłumaczyć i zwalać winę na innych i pisać że to ktoś ją oczernia a ona jest uczciwa.

Oszustko od Pani Marii Bucardi się odczep bo ona w przeciwieństwie do ciebie jest uczciwa i nikogo nie naciąga, nie podaje maili i nie udaje zadowolonych klientek.

Mam nadzieję, że admini #admin kafeterii coś z tym zrobią i potraktują to poważnie.

Gość

oczywiscie, jestem przeciez wszystkimi wrozkami, ktore dzialaja na rynku. kazda  bez wyjatku 😉 jednoczesnie

cooo spadla liczba klientow, ze musisz wyzywac innych?

przypominam, ze znieslawienie i pomowienie jest karalne