Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja_reklamowka

jak modnie ubrac 19 latke grubą?

Polecane posty

Gość Ja_reklamowka

a wiec mam 19 lat, chcialabym sie jakos ladnie ubierac mimo tego ze nosze ubrania w rozmiarach xxl, 44 . Prosze wysylac linki z ubraniami. Jakies rady . Ogolnie mam duzy biust, szerokie biodra

Gość Ja_reklamowka
nie ubieram sie w rózowe ubrania ; )

Gość jakiego fajnego...
różowe obcisłe to brzmi super :)

raqdziłabym schudnąć... kochana jak w tak młodym wieku jesteś gruba to co to bedzie za 20 lat? Trawienie z wiekiem sie pogaesza wiec bedzie jeszcze gorzej... Radze Ci się wziąść ostro za siebie! A co do ubrań to lużne i wzorzyste... najlepiej góra i dół w tym samym odcieniu bo to wydłuża i wysmukla

Gość kompletnieniewiedzaca
Ja-reklamówka mam ten sam problem co Ty.Moze przejdziemy na gg?

Gość Ja_reklamowka
jestem gruba, nie dlatego ze niby jem duzo.

Gość Ja_reklamowka
kompletnieniewiedzaca podaj nr gg ; )

Gość kompletnieniewiedzaca
22599873

Gość Czekoladaaaaa
Czepiacie sie dziewczyny że ma schudnac a nie pomyślicię że nie może? Z powodu jakieś choroby?nie każdy może mieć szczupła sylwetkę są takie osoby które pomimo starań nie mogą schudnac

Gość Ja_reklamowka
Czekolada.masz racje ;C ale zastanawiam sie czy byscie to powiedzieli mi w oczy czy tylko jestescie tacy odwazni jna forum

Żadnych wzorzystych ciuchów, żadnych dopasowanych i obciskających - luźniejsze, ale też nie ZA luźne, bo to komicznie wygląda ;) Spodnie - żadnych biodrówek, proste albo lekko rozszerzane u dołu, wystrzegaj się rurek, legginsów, marchewek, DOBRZE DOBRANE staniki, bo optycznie wyszczuplają, buciki na niewysokim obcasie, a kolorystyka zależy od typu urody :) Płaszczyki zakrywające tyłek, spódniczki do kolan lub 3/4, lub długie, nie mini, rajstopy gładkie, stonowane kolory, bez wzorów i naszyć, golfy pogrubiają bo skracają szyję, dekolt w łódkę lub serek :) Unikaj różu i pasteli, bo się wygląda jak góra lodów i tort bezowy :) Bluzki koszulowe z paskiem podkreślającym talię też ładnie wyglądają :)

I nie podążaj ślepo za modą, nie zawsze w tym co modne wygląda się korzystnie :) Jeszcze co do butów - unikaj pasków w kostce, pogrubiają bardzo :)