Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głosuję na Leppera!

A wy? Na gogo będziecie głosować i dlaczego?

Polecane posty

Gość Głosuję na Leppera!

Długo się zastanawiałam czy głosować na Leppera czy na Kaczyńskiego, ale ostatecznie postanowiłam że na Leppera. To jedyny polityk którego obchodzi los zwykłych ludzi. Mało tego to Lepper zawsze był i jest ze zwykłymi ludźmi, na dobre i na złe. Jak rolnicy blokowali drogi to Lepper był z nimi, jak wysypywali zboże na tory to Lepper był z nimi! A dziś odwiedza ludzi na bazarach! Odwiedza zwykłych ludzi bo pamięta o nich i liczy się dla niego ich los! Jak Lepper był wicepremierem to pszenica kosztowała 800 zł za tonę a dziś kosztuje 400 zł, i chleb wtedy był tańszy jak dziś! Tak wyrządzili liberałowie Tuska! Bo dla nich liczą się tylko bogacze i skubią ile się da ze zwykłych ludzi! Lepper jako jedyny sprzeciwiał się złodziejskiej prywatyzacji i niszczeniu gospodarki narodowej przez Balcerowicza! Lepper to nasz polityk! Polityk zwykłych ludzi! Jest z nami szczery, nie owija w bawełnę i nie pieprzy jaki to jest wysoki wzrost gospodarczy podczas gdy ludzie mają głodowe pensje i emerytury! I właśnie dla tego zagłosuję na niego!

Gość na misia gogo
:classic_cool:🖐️

Gość uxmtg8yt
a ja na kaczyńskiego nigdy nie zagłosuje na POwca, to partia ludzi bogatych, gdyby nie s.p. prezydent kaczynski, polowa naszego kraju bylaby obecnie sprywatyzowana, a druga tonelaby w dlugach, dla ludzi biednych PO nie zrobi nic, potrafia tylko rzucac hasla i jezdzic po kraju z borowcami i parasoleczkami nad glowami. kaczynski powinien wygrac i moj glos ma.

Gość Czekolada.....
Na gogo:-D :-D :-D

Gość A ja na plemniki
Po prostu spuszczę się na kartę do głosowania :classic_cool:

Gość Głosuję na Leppera!
Jak pisałam wahałam się między głosowaniem na Leppera a Kaczyńskiego, ale zastanowiłam się co tak naprawdę zrobił Kaczyński i tobie też radzę żebyś dobrze to przemyślała. Kaczyński potrafi tylko gadać jak Tusk, co to on nie zrobi, a czy coś zrobił? Nie! Ciągle tylko te kłótnie z Tuskiem! Kaczyński jest oczywiście lepszy po stokroć od człowieka Tuska - Komorowskiego, ale tak jak i Tusk jest to człowiek który tylko gada, Lepper to człowiek czynu!