Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleko zsiadl a ja zasiadlam

idac z facetem, ktorego nie kochacie do lozka, nie boicie sie ciazy?

Polecane posty

jakby tak wpasc z takim, to przeciez przesrane do konca zycia:O

Gość michassss
dlatego pozadne kobiety nie pierdola sie z kim popadnie !;/

Gość wlasnie mam moralniaka
po takiej jednorazowce...nigdy wiecej :-o Seks fajny, ale po nim masakra

nie zdarzylo sie nikomu uprawiac seks z wielkiego pozadania, ale nie z milosci?

Gość michassss
a mowia ze faceci to swinie a tutaj jak poczytam to az sie boje kobiet.

ojjeu, a czy ja kogos zdradzam?, to juz seks dwojga doroslych osob jest przestepstwem? zreszta ja zadalam pytanie, jeszcze takowego nie uprawialam i zastanawiam sie, czy tez nie mialabym moralniaka.

Gość michassss
moim zdaniem mialabys.

no moim zdaniem tez:P pewnie podczas seksu byloby mega goraco, namietnie, apozniej jakby emocje opadly, to "co ja zrobilam?!" ale temat dotyczy czegos innego.

jesli wczesniej tego nie robilas i seks mialas tylko w zwiazkach gdzie kochalas, to mialabys. Nie ma co sie kusic. Ja mam duzy zal do siebie samej, ze poszlam na to, chociaz facet udawal na poczatku zainteresowanie czyms wiecej, pozniej sie wycofal. Nieciekawie sie czuje po tym wszystkim :-o

ja w ogole jestem dziewica. no co racja, to racja. poczekam na uczucie.

Nie widze problemu, kupcie prezerwatywy. a jak zajdziesz, to aborcja :) Jak tak boisz się seksu to wogóle go nie uprawiaj

a jak zjadziesz, to aborcja... piszesz tak, jakby to bylo scinanie wlosow:O to chyba normalne, ze sie boje ciazy:O

Stanowczo poczekaj. Pierwszy raz z samego pozadania to nie bardzo.

Gość nie chodze do lozka
z afectem ktorego nie kocham

Papryka, bez komentarza, jesli chodzi o twoja "wpaniala " rade :-o

ale jesli bede czekala na te wspaniala milosc, i kazdy bedzie mi sie wydawal nieodpowiedni, to bede dziwica do 30 roku zycia. nie chce sie puscic z 1 lepszym, ale tez nie czekac na kogos wyidealizowanego.

Gość Dzonny Bee
mleko - a nie moglabys isc z kims, z kim by sie fajnie czas spedzalo i rozmawialo? Przeciez nie musisz isc z jakims totalnie obcym nieznajomym, ale z kims, z kim poczulabys odrobine wiezi i traktowala to jako swietna rozrywke, mile spedzenie czasu :) Sa prezerwatywy, zawsze mozesz wziac tabletke "po".

no wlasnie jest ktos taki, tzn. nie jest to moj kumpel, ale poznalismy sie jakisczas temu, ciagnie nas do siebie, wszystko dzieje sie praktycznie samo. ale jednak nadal nie wiem, czy nie zalowalabym pozniej.wiem, ze nie dowiem sie,poki nie sprawdze, ale to jest jakis taki lek przed 1 razem. a tabletke po moglabym wziac, tylko, dobrze, jelsi sie wie, ze cos poszlo nie tak,,anie tak z zaskoczenia po jakims czasie sie dowiaduje:P nie mowie tu o pojsciu z zupelnie obcym factem, np z klubu:)

Gość effcialinka
to zrob to przed lub po okresie, tylko zeby to bylo 1-2 dni wczesniej/pozniej

Gość Dzonny Bee
Ale czego mialabys zalowac? Nie wiem na jakim poziomie jest Wasza znajomosc, ale jesli sie dogadujecie i rozmawiacie o wszystkim, to przeciez moglibyscie sprobowac :) Potrzeba seksu, bliskosci fizycznej towarzyszy kazdemu czlowiekowi :)

Gość kurcze ja też mam dylemat
poznałam faceta jest fajnym kumplem super się rozmawia i spędza czas chociaż czuje że on chce czegoś więcej, niewiem ale strasznie ciągnie mnie do niego w sumie niewiem czy to działa w obie strony bo temat uczuć czy coś takiego jest na razie tematem tabu może za kródko się znamy niewiem sama,czasem myśle by pujśc krok do przodu i przespać się z nim, mam na to ochote pociąga mnie aż tak:)i niewiem dziewczyny czy po takim kroku mogło by stać się wszystko jaśniejsze czy to tylko przygoda i olał by mnie po czym pewnie miała bym takiego moralniaka ale trudno czasem warto zaryzykować czy zaiskrzyło by coś bardziej jak uważacie kobietki?

Co to dla kobiety za problem poddać sie aborcji? Rocznie do 200 tyś. Polek usuwa ciąze a ty tu piszesz czy sie boją iść do łóżka z obca osobą, nie rozśmieszaj mnie.

Gość taka szara prawda
Dominik ty masz coś z głową nie każda kobieta uważa że aborcja to coś normalnego to jest przecież zabijanie dziecka istoty żywej.Kurwa a dla autorki tematu polecam naj pierw do gina się przejśc i pomyśleć o zabezpieczeniach żyjemy w cywilizowanym świecie i są rózne metody dobierane indywidualnie chyba zacofana jakaś nie jesteś ze wsi gdzie kobiety rodzą po 15 dzieci jedno po drugim

no nasza znajmosc jest b. krotka:D, bo widzielismy sie ze 3 razy, i na ostatnim sie calowalismy, namietnie, dlugo itp itd:P a rozmowa/ no rozmawialismy, ale tak o duperelach, wiadomo. niby kazdy potrzebue bliskosci, ale dla kobiety seks jest wazny, i jakos oczekuje sie, ze po seksie ten ktos przytuli, pocaluje, zapyta sie co tam jak tam?:P zwlaszcza, jak to ma byc moj pierwszy,a ten wiadomo, nie kocha mnie, tylko pociagam go i seks bedzie dla niego mechaniczny, jak z kazda inna.

zacoafana nie jest, ale antykoncepcji ne ufam, pewnie uzylibysmy gumki, no bo to i chroni przed ewentualnymi chorobami.

Nie ma wyjątków dlatego zawsze podkreślam słowo każda w swoich wypowiedziach. Tak jak wszystkie kobiety potrafią rozkraczyć nogi przed innym facetem mając chłopaka czy męża, tak samo każda usunie ciąze jak wpadnie.

Gość aga 19
odnosnie wypowiedzi wyzej: zadne zabezpieczenie nie daje 100% to chyba jednak mozna sie bac ciazy prawda?

Gość aga 19
to bylo do wypowiedzi "taka szara prawda" jak cos :)

Kobiety dają komu popadnie nie bojąc się smiertelnych chorób wenerycznych to ciąży będą sie baly?

Gość taka szara prawda
jak boisz się idiotko antykoncepcjii to cholera zrezygnuj z sexu za młoda jesteś i głupia albo lepiej zrób mu laske nie bój się w ten sposób cię nie zapłodni...jeszcze chwila i będzie pytanko jak z bravo girls czy jeśli usiąde na sedesie na który facet się spuścił to zajde w ciąze?haha żenada!!!!!!!!!