Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawaaa22

Która z tych fotomodelek wam się bardziej podoba?

Polecane posty

Gość Ciekawaaa22
Ktoś się jeszcze wypowie?

przeciez na jednym jest sama twarz a na drugim 2 laski wiec co tu porównywać??? no i sa tak zretuszowane w photoshopie, ze ciezko ocenic jak w ogole wygladaja naprawdę

Gość beksasa
wyfotoszopowane do granic mozliwości

o wypraszam sobie, ja nigdzie nie twierdzilam, ze jestem mundra :(

Gość kikkor
ta z czekoladą wydaje się ładniejsza ale druga zdaje się być bardziej plastyczna.

Gość Ciekawaaa22
Macie jeszcze jakieś opinię?:)

Gość bmckbm
jestem kobieta i mi sie takie laskiii podobajaaa mmm

Gość bmckbm
ale ta pierwsza z czekolada jest za chuda:( i nie ma ust .... ale obydwie so zajebiste

Gość Ciekawaaa22
Super są:) mi się w sumie podobają oczy czekolady a rysy twarzy wiszki:)

Gość kikkor
plastyczna czyli nie stoi jak kłoda/wygina jakby miała przykurcz mięśni/nie uśmiecha się cały czas totalnie głupkowato. plastyczna czyli jest materiałem do realizowania wizji fotografa a nie materiałem do zdjęć na naszą klasę.

Gość MiłoszMOTYKA
Mi się ta z czekoladka wydaje bardziej kobieca a ta druga bardziej sexy:) ale obie są piękne:)

No moim zdaniem to ta 'wiszka' jest ładniejsza jeśli chodzi o twarz ma bardziej pełna i wesoła, a ta czekoladka taka chuda buzia że nic nie widać:(

Gość raaaaafal
Ciężko jest oceniać te dziewczyny, bo sa na tych zdjęciach strasznie zretuszowane. Tak naprawde moga wyglądać w rzeczywistości fatalnie a tu photoshop robi swoje... Ale jeśli chodzi o ocene to pierwsza "kasienka0101" wyglada jakby mówila: "zobaczcie jaka jestem sliczna...". Mało w tych zdjeciach sztuki, wiecej przechwałek. Zdjecia wydaja się banalne jak i sama osoba tej "modelki". Komiczne wiec wydaja sie komentarze o jej profesjonaliźmie bo nic profesjonalnego w niej nie ma. Dziewczyna wygląda fajnie na zdjęciach, jadnak porównując z urodą innych dziewczyn na MM jej uroda jest zupelnie przecietna. Trafnie oceniła swoj profil: "just for fun". Poza tym przydałby sie jej aparat na zęby żeby wyprostować prawą dwójke i trójke ;p. Druga dziewczyna "wiszka" zdecydowanie lepsza. Tu juz widać zabawe z aparatem, widac potencjal, sztuke, dziewczyna ma talent do pozowania. Zdjecia rowniez zretuszowane ale zdecydowanie lepsze od poprzedniczki. Obie są ladne ale "wiszka" zdecydowanie ciekawsza, bardziej kobieca, ma nieprzeciętną urode i swietna figure. Dziewczyna naprawde powala.

Gość bvbvcvbbvbvcvbb
Skoro "czekolada" jest dla was chuda, to ciekawe jakbyście mnie nazwali :O

Gość macaraka
Dla mnie zdecydowanie fajniejsza jest kasienka0101. Jest bardzo ładna, delikatna i kobieca. Pozatym ma super nogi i usmiech i na pewno nie jedna z nas chciałaby tak wyglądać wiec jesli ktos pisze ineczaj to jest to czysta zazdrosc. A z tego co widze na zdjeciach i czytając jej referencje jest bardzo profesjolana i do tego miła dziewczyna na poziomie. Z resztą odrazu widac ze nie robi z siebie gwiazdy. Natomiast druga dziewczyna wiszka - to sam plastik. Nie lubie takich wytapetowanych, wysolariowanych dziewczyn.Te jej "dziubki" na zdjeciach są koszmarne. Wiec jak dla mnie kasienka tutaj zwycieza bez 2 zdan. Ot takie moje skromne ale szczere zdanie.

Gość Kobieca kasiuniaaaaa is sookey
ta druga, Kasia. Jest ładna, naturalna..A ta 1 jest sztuczna..widac to nawet w oczach. Kasia jest plastyczna, pasuje jej wiele stylów, ale jest naturalna. jakas agencja powinna jązatruniac. Moze fotki do apart? jest taka eteryczna..pasowałaby..

Gość Kobieca kasiuniaaaaa is sookey
ta 2 ga ma wulagrną urodę..i takie pozy robi, i akty zalicza. Do playboya z nią. kasia jest fotomodelką. Ma śliczną figurę. Szczupła. ale pupę ciało ma. Piękne oczy włosy, rysy i usta. NATURALNA. Bardzo i tak pozuje naturlanie. Ta ruga to taki ukryty "lachonek".