Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agu$$ka

Mam 13 lat i jestem w ciąży

Polecane posty

Gość Agu$$ka

Mam 13 lat i jakieś 3 miesiące temu współżyłam z mpim 17-18 letnim kolegą ..... Po 2 miesiącach spóźniania się miesiączki wykonałam test ciążowy...Miał pozytywny wynik... Nie wiem jak mam mu to powiedzieć... Co robić? :(

Gość adamooo
usuń ciąże

Gość Agu$$ka
Ja nie wiem jak mam mu to powiedzieć bo chyba ma prawo o tym wiedzieć ale jak mu powiem to nie wiem jak zareaguje : /

Gość o matko padorek
kurestwo sie szerzy

Gość WIMA
to super pozdrowienia dla obu dzieci z okazji dnia dziecka ( ciebie i twojego maleństwa)

Dziewczyno jesli to niejst prowakcja...to zgłos sie z rodzicami do dobrego gina i usuń ciąże dla własnego dobra. Przeciez ty jestes jeszcze dzieckeim !!!!!!!

Gość jdfjdlsl;a
ale to jest dziwne na tym świecie jedne zakładają topiki tu na kafe o tym jak się starają i nie mogą ,,,a drudzy chop siup i maja heheh

Gość zainwestuj w tic taki
No, koleś na pewno się ucieszy, że prokurator go ścignie :D

Gość buahhhhh
PEDOFILSTWO !!!

Gość buahhhhh
A TY JESTEŚ TEGO PRZYKŁADEM

Gość o kurde niezla jestes
nie usowaj ciazy,lepiej oddaj dziecko do adopcji i niech ktos bedzie szczesliwy.Piszcie jej zeby usunela bo najlatwiej pozbyc sie problemu i juz.Sexu sie nie bala wiec teraz niech odpwoie za swoje czyny.Bo droga kolezanko epoki sloneczka sex=ciaza.

Gość jdfjdlsl;a
ta biedny chłopiec bedzie się teraz męczył z ta laską i bachorkiem cale zycie, zacznie się ściganie po alimenty , i pisanie na kafe topiku " zrobił dziecko i mnie zostawił" hahah ciekawe jak takiemu młodemu chłopaszkowi stanął hehe przeciez to wszystko takie maleństwo w spodniach ma ..

Gość Kasiaaaaa18
nie gadajcie ludzie głupot!!! wiem ze to dla Ciebie zaskoczenie i nie przemyslana decyzja jesli chodiz o sex .. ale jesli jestes juz w tej ciazy to musisz urodzic to dziecko ono nie jest winne twojej głupoity ..niechce Ci kazan prawic ..bo na to to juz zapoozno ale wez sie w garsc i torszcz sie o siebie i o to niemowle::) a chłopakowi powiedz ale na spokonie ..powiedz ze ta wiadomosc Cie zaskoczyła i neiwiesz co robic ale nie USUWAJ pod zadnym argumentem ciazy ..jak ch0pak powie ci ze masz to pow pocałuj mnie w d*** to bd z jego strony nie odpowiedizlane i nei słuchaj takich bajeczek ze jesli usunies to bdede z Toba ..bo to nie prawda prz najlpeszej okazji zostawi cie ..i wtedy nic Ci nei zosatnie urodz to dziecko i popros rodzicow lub przyjaciołki o pomoc :) nie martw sie dziecko da Ci w zyciu sczescie i wiedz ze nie bd załowac tego ze jest z toba niz miałabys pozniej umierac z bolou i cierpienia jakie wyrzadziłąbys mu ..:) zycze powodzenia i gratuluje :)

Gość pedagożka:)
Bardzo mi przykro, ale ten chłopak jest pedofilem i nie tylko prawnie ale i moralnie. Ja bym radziła nie usuwać różne powikłania są po tym możesz być np. bezpłodna. Ale z kolej jak urodzisz no to niestety lekarz ma obowiązek poinformować policję, a jak nie lekarz to szkoła ponieważ pedofilstwo jest karane i ścigane. Wybór niestety musisz podjąć sama. I tak zle i tak nie dobrze. Wiem że stary temat ale niestety wciąż istotny dlatego proponuje pomyśleć najpierw jeżeli nie o sobie i mocy dawania życia ( bądz go odbierania ) to chociaż o chłopaku ( co nie znaczy że sam nie powinien ruszyć glową ). Niestety to dziewczęta ponoszą zazwyczaj konsekwencje i to one są napiętnowane ponieważ ciąża jest dość widoczna.