Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieukkompletny;/

dalam sie nabrac po raz 10

Polecane posty

Gość nieukkompletny;/

i znow bylo dobrze przez tydzien, slodkie slowka wszystko milo fajnie jak z bajki... do czasu. znowu mu cos nieprzypasowalo, zaczelam go denerwowac "swoja osoba" i koniec i tak za kazdym razem czasem trwa to tydzien czasem miesiac raz doszlo do ponad pol roku... ale zawsze jest cos co mu nagle nie pasuje i jest klotnia i jest koniec... kocham go strasznie i jak tylko on hmmm zaczyna sie starac... to ja trace glowe... nie chce juz tak ale nie umiem. dzis byla klotnia o nic... powiedzial ze go irytuje i znow od tego czasu sie nie odzywa... nie chce pisc pierwsza dzwonic tez nie ;(( masakra ;( nie wiem juz co robic...

jak sie klocicie to powiedz ze nie chcesz sie z nim klocic o byle co i ze go kochasz .. no chyba ze mu zalezy tylko na twoim tylku to w takiej sytuacji jestes przegrana

Gość nieukkompletny;/
robie tak, ale z czasem moja cierpliwoscsie konczy... nie nie chodzi mu tylko o to. to typ kolesia ktory udaje twrdziela. wiem ze mu na mnie zalezy prnajmniej tak mi sie wydaje... i czasem zdarza mu sie mnie w tym utwierdzac jednak nie czest pokazuje i przyznaje sie do tego co czuje.