Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

za co mnie lubicie :) ?

Polecane posty

🖐️ na kolejnym temacie...mam nadzieje, że sie nie obrazisz na ostatni wpis;)...zresztą tam możemy sie kłócić a tu lubić...czyż nie?:classic_cool: No tak...czyli wychodzi na to, że offtop i tak przezemnie:P

Nie no spoko, przeciez facet z kotem na szelkach w parku to nie jest codzienny widok 🖐️ Dlatego wychodzę z kolezanką żeby nie było podejrzeń że jestem jakiś dziwny :) A widzicie, mówiłem że Kołdora spi

Gość KOŁDOR TO JAKAŚ GŁUPIA KROWA
Nie cierpię jej za jej wulgaryzm.

Rambo możesz już byś spać poszedł, bo do pracy się nie wyśpisz :P

ja się nigdzie nie wybieram jutro :classic_cool: tzn wybieram się ale nie tam gdzie trzeba :P

no wiesz co,wagary jak wakacje za pasem? :P i Boze Ciało...a dokąd się wybierasz? :P

chyba do kogo :classic_cool: a Ty do szkoły pewnie idziesz? a jeszcze nie śpisz :P

noooooo....eee...do kolegi? :P a może do lekarza? :classic_cool: ja tam najwyżej zamierzam zaspać geografię :classic_cool: ;)

nie ładnie, nie ładnie zasypiać tak :P Bo Ci postawią z zachowania tak jak mi jakąś złą ocenę :classic_cool:

no,bo jeśli oceniasz moją obecność i moje uprzejme zachowanie na kafeterii,to co sie dziwić..:classic_cool:

tak,jestem wzorem,Wodzem do naśladowania ;) :D ale i tak nikt by nie umiał naśladować takie dziwadełko ;)

no :classic_cool: dobra, spadam, ale jeszczę będę później, Ty może też? Później :classic_cool: 🖐️ :)