Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamm_24

jak namówić dziewczynę?

Polecane posty

Gość adamm_24

Pisałem juz na Ogólnym, ale tam usunięto temat. Otóż zawsze podobały mi się jasne, różowe wargi sromowe jak i srom, prawie w kolorze skóry. Niestety prawie zawsze trafiały mi się kobiety z ciemnym sromem, wargami brązowymi bądź sinymi. Starałem się nie angazować i ucinałem kontakty. Tylko raz miałem kobietę z bardzo jasno-rózowym sromem. Jednak teraz jestem z dziewczyną na której mi zależy. Wczoraj przekonałem się, że jej srom jest ciemny, odcina się kolorystycznie od reszty ciała. Do niczego nie doszło, jakoś jej wytłumaczyłem że źle się poczułem i wróciłem do domu. Jak mogę ją delikatnie namówić na jakiś zabieg, wybielenie?

Gość inka_80
po cholere ??

Ty jesteś chyba z deka nienormlany.. :O może popatrz na siebie, byc może ona uważa, że masz za małego, ale Ci tego nie mówi i nie skupia się na tym :O :O :O a Ty już naprawdę wymyślasz, jakbyś był ideałem:O

Gość adamm_24
juz jom namówiłem na zabieg, wybieli se na różowo dzienki za rady ide w pole, tylko gumioków poszukom

Gość aga 19
wspolczuje dziewczynie o ktorej mowisz (i nie chodzi mi o jej cialo)

Gość adamm_24
Wyżej to oczywiście podszyw. Wiem że temat jest dziwny, ale jak mogę ją namówić? Jej wargi są w kolorze czerwonym, ciemnym, lekko sinawym. Nie podoba mi się to i nie podnieca mnie.

Gość jeste pedofilem
lubie różowe bo takie mają małe dziewczynki

sądzę, że bielinka może podziałać, albo domestos :)

Gość aga 19
adam bedziesz kazdej dziewczynie zagladal w majtki zeby najpierw stwierdzic czy jest warta poznania? takie jest po prostu kobiece cialo

Gość adamm_24
Tamta jedna miała jasne wargi i wcale nie była dzieckiem. Więc można mieć takie. Albo miała takie zawsze, albo sobie wybieliła.

Gość aga 19
a jak ci dziewczyna powie ze masz skore przyciemniona w okolicach odbytu i jej sie rzygac chce, to tez pojdziesz na wybielenie?

zmartwie Cie. nie ma takiego zabiegu :d jestes skazany na wieczne poszukiwanie cipki w kolorze różowym :D

Gość sdfsdfsdf
o ciemnej karnacji to raczej mają brązowy srom - tak myślę. :) ja mam typową jasną karnację, mam rude włosy, bardzo jaśniutkie sutki, ale srom mam ciemno różowy, no można powiedzieć że to odcień "sinego" :D Więc skoro ja mam taką, to trudno mi uwierzyć żeby jakakolwiek dorosła kobieta miała cipkę w kolorze skóry :) Chyba że Murzynka :)

Wiadomo, że to prowo ale ... ja tam wolę ciemne o ciemnej karnacji jak już o tym mowa ;p

Gość Carmelitttta
Fajnie ch*ja se wybiel Hahahahahaha ;) ;) Boże, rządzisz na tym forum. Boski komentarz.

Gość dupa_bez_kantów
Wybielam: cipy i chuje :P

Gość dupa_bez_kantów
...oferta specjalna: wybielanie odbytu za pół ceny :P

Gość upupupupu