Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elwe

Doradzę w sferze psychologicznej wpisujcie swoje problemy!

Polecane posty

Gość bababababaaas
moj chlopak wiem ze szczerosc jest dobra ale powiedzil ze ruchal czarne i filipinki (jest maryarzem)a ale nie byl wtedy z nikim teraz wyjezdza na 4 mc czy bedzie mnie zdradzal?

Gość ggggggqgggggg
Wiecie jedyne co można z taką rodziną jak moja OHyDNĄ to ich zostawić i zająć się zarabianiem pieniędzy To chodzące ohydy jak dla mnie - w ogóle nie chcę o nich słyszeć tylko cos mi to nie wychodzi. No ale idzie czerwiec... może jakaś praca sie znajdzie. Nie tylko oni - całe piekło się na mnie sprzysięgło Wiele błędów popełniłam w życiu i już..Nie jestem wcale chciwą osobą, w ogóle materialistką nie jestem choć lubię sobie żyć luksusowo jednak to nie jest dla mnie najważniejsze. Lubie sobie zapalic luksusowe Malboro albo zjesc luksusowe ptasie mleczko, czesto ulegam pokusom i kupuje tez cos dobrego moejemu psu j, nawet schab mu kupilam pare razy Niemniej towarzystwo mam obecnie tak przeklęte Moja Matka i Bratowa dwie zarazy uwiezly mojego psa w garazu glodza mnie i jego Co to ma być? A zakłamani ci ludzie sa TRAGICZNIE. Poza tym ciągnie się za mną piekło z 2 innych miast (mieszkam na wsi). Nie no SAJGON normalny, ale będą piszczeć cienko z powodu tego co mi zrobilili kiedyś. Niemniej materializm na pewno mi nie grozi. Jak już to mogę się zabić pracą - sobą samą. To może być, ale materializm? Wątpię. I tyle

Gość ggggggqgggggg
Wiecie żeby sie stoczyć duchowo musiałabym mieć jakąś super prace-Byc jakas aktorka albo piosenkarka, albo prezenterka tv Mysle ze bym sie nadawala Jako dziecko robilam piruety i udawalam przed lustrem ze jestem batmanem i skakalam na zyrandole...Ale to mi już nie grozi. No muszę się poddać bo po prostu u mnie 2 i 2 = 4 no to albo jest to 4 albo nie, nie to sie poddaję i idę zarobić na święty spokój. Niczego innego nie ma. I przez to też się tak wkurzam maksymalnie. Może sama sobie też jestem winna, że jestem w domu, ale 2 grudnia 2009 dostałam ostatnią ofertę pracy i przeraziłam się Wigilii 2009 , że jak się upiją to mnie będą ciągnąć. Teraz boję się , ale już lepsze to niż wódka.A sama tez czasem lubie sobie walnac luksusowego drinka malibu Moj pies wtedy krzywo na mnie patrzy i warczy jak mu spiewam wtedy:( No i tyle.

Gość ggggggqgggggg
Wiecie ale jednego to nie rozumiem powiem wam - za co ta Bullock dostała tego Oskara? No bo jednak nie ma dzieci a to sie powinno jakoś nie wiem - no napiętnować, że ona nie ma dzieci. Moze ona sobie pochwe usunela? Nie woiem Kto lubi dzieci bardziej niż Żydzi? A wiecie , że oni w ogóle nie uznają kobiety za kobietę jak dzieci nie ma? Naprawdę. I jak oni taką Bullock mogli nagrodzić? Żałośni są. Niemniej przy takim myśleniu powinni się wszystkich bezdzietnych mężatek pozbywać, patrzcie - a bezdzietna mężatka dostała od nich nagrodę. I tak jest wszędzie i ja tego nie rozumiem. Bo ja bym takie wywaliła. Albo bym spalila je na stosie No Bullock zrobiła karierę, ale 25 jak się wydasz i co? Kariera? Dupą? Takie coś Żydzi popierają? Ha! To już lepiej dzieci idź se zrób z tym męzem - zarobi przynajmniej, a tak? No i tyle. Co jeszcze w życiu słychać. Moja d**a przynajmniej sie nie sprzedala, no nie..? :(