Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocotuchodzi

Instynkt macierzyński

Polecane posty

Gość ocotuchodzi

Mam 20 lat i od kilku miesięcy odczuwam chyba instynkt macierzyński. Kiedy widzę niemowlę albo małe dziecko "coś" ściska mnie w środku. Boję się, że nie pozwoli mi to normalnie funkcjonować w czasie studiów ( 6 lat- to jednak trochę czasu), że będzie to tak silne, że będę chciała zaspokoić go, a wtedy napewno moje życie stanie do góry nogami! Tak na marginesie, mam odpowiedzialnego faceta, wspaniałego, tylko boje? wstydzę? powiedzieć mu o tym wprost, choć kiedyś rozmawialiśmy i gdyby zdarzyła się nam nieplanowana ciąża bylibyśmy z tego powodu szczęśliwi. Z drugiej strony taka "wpadka" a zaplanowanie się życia w pewien sposób poprzez staranie się w najbliższym czasie o dziecko jest chyba nie na miejscu. Co o tym myślicie? W jakim wieku poczułyście instynkt macierzyński? MĘŻCZYŹNI!! Wypowiedzcie się! Jak do tego podchodzicie?

ja mam pociag chyba tylko do samego momentu zapladniania :( 🖐️

Gość ocotuchodzi
to co z Ciebie za facet ;D

Gość CO TO K... JEST DO K... N...
O CO CHODZI NA TEJ KAFE? PRZYDARZA MI SIE TO DRUGI RAZ. RZADKO ZAKLADAM TEMAT I STAD MOJE OBURZENIE KILKA TYGODNI TEMU ZALOZYLAM JEDEN A PO GODZINIE CHCIALAM NUMER 2 A TU NAPIS ZE ZALOZYLAM 10 I NIE MOGE PROBOWALAM I SIE PODDALAM, MYSLE, BLAD JAKIS JEST I TYLE A DZISIAJ MAM TO SAMO ZALOZYLAM 1 5 GODZIN TEMU TERAZ CHCIALAM DRUGI I ZNOWU TO GOWNO, Z ZE JUZ 10 ZALOZYLAM O CO K... CHODZI???