Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa483u33

pytanie do facetów.

Polecane posty

Gość ciekawa483u33

jakie to dla was uczucie wkładać penisa do pochwy. I co jest dla was przyjemniejsze.Masturbacja czy seks??

Gość Przemek1984
masturbacja i sex to zupelnie inne uczucie , jezeli chodzi o 'walenie konia" to mam zawsze wieksza przyjemnosc fizyczna , wiem jak to robic poprostu , ale sex jest lepszy daje przyjemnosc fizyczna bliskosc i spelnienie :)

Gość .E tam....
Seks i emocje? Zboczeniec :p

A co??? najlepszy układ seks - facet, emocje - kobieta :) Tak w pojedynkę to tylko chwila smutnej prawdy :P :P :P aż szkoda marnować energii :P :D

Gość .E tam....
E tam... :p Emocje w małżeństwie, seks poza :p

Gość Knox
Przed ślubem to marzyłem o "wkładaniu do pochwy". Potem przez pewien okres to było przyjemniejsze niż masturbacja. Jednak stopniowo coraz więcej biłem konia, bo żona często nie chciała, unikała, choć ma bardzo wielkie możliwości, zawsze orgazm wielokrotny. Gniewała się, chciała mnie "karać". W rezultacie teraz o wiele więcej razy biję konia, niż współżyję z moją kobietą. Ona wie, że biję konia

Gość johny trisiti
dla mnie "do pochwy" to jak masturbacja przy użyciu pochwy - poświęcenie dla kobiety, dla jej orgazmu. Zjechanie na ręcznym pod jakiś fajny film z boskimi sporymi cyckami to jest to - 5 razy bardziej intensywny orgazm aż w głowie się kręci. Za to anal, czy nawet hiszpan to dla mnie dopiero sex dla mnie - lepszy od rączki czy cipki już nie wspomnę.